Στάχτη οι εγκαταστάσεις του Love Radio 97,5 στον Υμηττό (Pics)

Στάχτη οι εγκαταστάσεις του Love Radio 97,5 στον Υμηττό (Pics)

Ο σταθμός εκπέμπει μέσω internet.

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες γίνονται γνωστές σχετικά με το μέγεθος της καταστροφής στις εγκαταστάσεις του Love Radio 97,5 στον Υμηττό.

Από τα ξημερώματα της Δευτέρας οι κάτοικοι της περιοχής ζουν τον εφιάλτη τους, με πολλές ζημιές να έχουν καταγραφεί, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός μοιράστηκε με τους ακροατές τις πρώτες λήψεις από τις καμένες εγκαταστάσεις του μέσω Facebook, στέλνοντας μήνυμα στο κοινό πως γίνονται προσπάθειες των τεχνικών προκειμένου να μπορέσει να εκπέμψει κανονικά, καθώς μέχρι στιγμής μεταδίδει το πρόγραμμά του μέσω internet.

«Πραγματικά έχουμε μείνει έκπληκτοι από τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης στην σημερινή δύσκολη στιγμή λόγω της πυρκαγιάς από την Παιανία μέχρι την κορυφή του Υμηττού που κατέστρεψε τις εγκαταστάσεις μας…

Οι τεχνικοί μας γύρισαν από το πρωί στην Αθήνα, εργάζονται όλη τη μέρα και θα συνεχίσουν και όλη τη νύχτα ούτως ώστε, το συντομότερο δυνατόν, να επανέλθουμε στον αέρα της Αττικής.

Μέχρι τότε μπορείτε να μας ακούτε ζωντανά στο ίντερνετ μέσω του επίσημου site του σταθμού www.loveradio.gr

Και πάλι σας ευχαριστούμε!».

Δυστυχώς, το μέγεθος της καταστροφής είναι τόσο μεγάλο που η ζημιά στο κτίριο και τους πομπούς του σταθμού δύσκολα θα αποκατασταθεί άμεσα.