Αλλαγές στον «Αθήνα 9,84» - Παραιτήθηκε η Νόνη Καραγιάννη

Αλλαγές στον «Αθήνα 9,84» – Παραιτήθηκε η Νόνη Καραγιάννη

Εξελίξεις στο δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας.

Την παραίτησή της από τη διεύθυνση του δημοτικού ραδιοφώνου της Αθήνας υπέβαλλε η Νόνη Καραγιάννη. Η δημοσιογράφος ήταν στην συγκεκριμένη θέση τα τελευταία πέντε χρόνια και είχε γνωστοποιήσει για τις προθέσεις ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών.

Λίγες μέρες μετά την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής με επικεφαλής τον Κώστα Μπακογιάννη, η Νόνη Καραγιάννη παραιτήθηκε γνωστοποιώντας το σχετικό γεγονός με ανάρτησή της στο facebook.

«Έπειτα από πέντε χρόνια στη θέση της γενικής διευθύντριας του Αθήνα 9.84, υπέβαλα σήμερα την παραίτηση μου. Για την επιθυμία μου αυτή να ολοκληρώσω και έπειτα από μια 5ετία την θητεία μου, είχα ενημερώσει πριν από τις εκλογές τα μέλη του Δ.Σ της ΔΕΡΑ, την απερχόμενη αλλά και την επερχόμενη δημοτική αρχή. Αισθάνομαι μόνο ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους, που με εμπιστεύτηκαν αυτά τα πέντε χρόνια και μου συμπαραστάθηκαν σε ένα σπουδαίο και ιδιαίτερα τιμητικό για μένα επαγγελματικό βήμα. Αποτελεί πεποίθηση μου ότι τα πέντε χρόνια αποτελούν ικανό χρόνο για ένα γενικό διευθυντή, να δώσει αυτά που μπορεί να δώσει και να πάρει από την θέση αυτά, που μπορεί να πάρει. Κακά τα ψέμματα ισχύει και εδώ το αμφίδρομο. Η εμπειρία ήταν ανεπανάληπτη.

Γιατί αυτά τα πέντε χρόνια στη διεύθυνση ενός δημόσιου ΜΜΕ έμαθα όσα ενδεχομένως δεν ήξερα μια 25ετία στη δημοσιογραφία. Νομίζω ότι έγινα καλύτερη δημοσιογράφος. Αυτή η καθημερινή ανάγκη «επικοινωνίας» με το Δημόσιο και τις υπηρεσίες του και η αγωνία να «ξεκλειδώσουν» διαδικασίες όχι όμως με ρυθμούς δημοσίου, εν τέλει επαναπροσδιορίζει και τον τρόπο, με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Την οπτική και την αντίληψη σου. Στο τέλος αυτού του κύκλου νομίζω ότι δεν θα ξανασηκώσω το δάχτυλο, ως δημοσιογράφος(το έχουμε αυτό το κουσούρι στη δουλειά μας) σε εκείνους που ασκούν διοίκηση στο Δημόσιο. Ισως γιατί μπορώ πια να καταλάβω καλύτερα τις δυσκολίες. Βαθιά ευγνωμοσύνη και για τους φίλους και τις φίλες εδώ σε αυτή τη γειτονιά του fb. Ήταν πολύτιμες όλες οι παρεμβάσεις, οι παρατηρήσεις, οι συμβουλές τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν εδώ. Όπως αναφέρει το e-tetradio την προεδρία του ΔΣ της Δ.Ε.Ρ.Α., που λειτουργεί τον ραδιοσταθμό, θα την αναλάβει η Νίκη Αραμπατζή. Η δικηγόρος και δημοτική σύμβουλος είχε θητεία στο διοικητικό συμβούλιο του Αθήνα 9,84 και του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ κατά το παρελθόν.

Το βιογραφικό της όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα athinapsila:

Η Νίκη Αραμπατζή έχει γεννηθεί, μεγαλώσει και διαμένει στα Πατήσια. Είναι Δικηγόρος Αθηνών και εξειδικεύεται σε υποθέσεις ποινικού και αστικού δικαίου. Είναι απόφοιτη του μεταπτυχιακού τμήματος της Ενέργειας του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα. Έχει θητεύσει σε ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της Αθήνας. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες νομικά συνέδρια και ημερίδες διαφόρων επιστημονικών ζητημάτων. Έχει χειριστεί δεκάδες υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη με εξαιρετικά αποτελέσματα. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ και του «Αθήνα 9,84». Έχει κατέβει πρώτη φορά Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος το 2010 με τον Νικήτα Κακλαμάνη όπου έλαβε περί τους 2.000 σταυρούς και το 2014 με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο όπου βγήκε 10η σε σύνολο 100 υποψηφίων.