Νέα ηχηρή αποχώρηση από το Sport24 Radio

Νέα ηχηρή αποχώρηση από το Sport24 Radio

Νέα αποχώρηση!

Ενώ το νέο πρόγραμμα του Sport24 Radio 103.3 είναι… ante portas και αναμένεται να γνωστοποιηθεί ως τα τέλη του μήνα, οι αποχωρήσεις δίνουν και παίρνουν. Δύο μέχρι στιγμής και ακούγεται ότι έπονται κι άλλοι.

Αρχικά λοιπόν ήταν ο Κώστας Γκόντζος, που είχε καθιερωθεί εδώ και λίγα χρόνια στην απογευματινή ζώνη του σταθμού, αρχικώς με παρτενέρ τον Δημήτρη Γρηγορόπουλο και κατόπιν με τον Γιάννη Καραλή και τον Παύλο Σαχτούρη. Ο Καραλής αποχώρησε τον Φεβρουάριο μη… νιώθοντας καλά στο εκεί περιβάλλον και ο Γκόντζος γνωστοποίησε τις προάλλες ότι σήμερα, Παρασκευή 20/9, θα κάνει εκπομπή για τελευταία φορά.

Τελευταία αποχώρηση, αυτή του Δημήτρη Γρηγορόπουλου ο οποίος είχε πάει από πέρυσι στη νυχτερινή ζώνη, έχοντας παρτενέρ τον Χρήστο Σούτο και, συχνά, ήταν στο στούντιο ένας εκ των Βαγγέλη Αρναούτογλου, Γιάννη Κουβόπουλου ή Σπύρου Καβαλιεράτου.

Ο Γρηγορόπουλος, που μαζί με τον Σούτο άφησαν τον στίγμα τους στη μεταμεσονύχτια ζώνη έχοντας υψηλότατα νούμερα ακροαματικότητας, θα κάνει εκπομπή για τελευταία φορά την Κυριακή. Το γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω social media μιας και, ως ανέφερε, είχε διαδοθεί.

Ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη εξήγηση για το νέο αυτό… διαζύγιο, ούτε για τα πλάνα του σταθμού για τη βραδινή ζώνη που ήταν το μεγάλο του… όπλο.