Ο news 247 έγινε... Legend

Ο news 247 έγινε… Legend

Εντός των προσεχών ημερών μάλιστα θα ανακοινωθούν οι παραγωγοί και το πλήρες πρόγραμμα.

Πριν από δύο περίπου χρόνια η 24 media αποφάσισε να δημιουργήσει ενημερωτικό ραδιόφωνο.

Ο sport24 radio πήγαινε αρκετά καλά στις μετρήσεις και ο όμιλος αποφάσισε να κάνει το βήμα. Πυλώνας του εγχειρήματος ήταν η ιστοσελίδα news247.gr ενώ επικεφαλής ανέλαβε ο Κώστας Αρβανίτης νυν ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ακροαματικότητες δεν ήταν οι αναμενόμενες με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές αλλαγές και ανακατατάξεις σε αρκετές περιόδους. Τελικώς το ενημερωτικό ραδιόφωνο σταμάτησε να εκπέμπει πριν λίγους μήνες ενώ εδώ και λίγο η συχνότητα έπαιζε ροκ επιτυχίες.

Η 24media ανακοίνωσε ότι η συχνότητα θα μετονομαστεί Legend και θα μεταδίδει ροκ μουσική. Εντός των προσεχών ημερών μάλιστα θα ανακοινωθούν οι παραγωγοί και το πλήρες πρόγραμμα.

Αναλυτικά:

Η 24MEDIA ανακοινώνει τη δημιουργία ενός νέου ραδιοφωνικού σταθμού με ροκ αισθητική στη συχνότητα των 88,6 fm. Ο νέος σταθμός ονομάζεται LEGEND και απευθύνεται στο κοινό που αγαπά και ζει με τη ροκ μουσική.

Οι θρύλοι του χθες, οι επιτυχίες του σήμερα και οι μουσικές του αύριο σε ένα αληθινό ραδιόφωνο πόλης, με σύγχρονη και δυναμική φυσιογνωμία που ενσωματώνει τα ποιοτικά, premium χαρακτηριστικά των brands της 24MEDIA.

Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν οι παραγωγοί και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του σταθμού.