Ένωση

Πρώην υπουργός και νυν τραγουδοποιός, ξεκινά δική του εκπομπή

Ποιος είναι, ποια η πορεία του.

Μία αν μη τι άλλο πρωτότυπη ραδιοφωνική εκπομπή ξεκινά από το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 18:00, στον ραδιοσταθμό Θέμα 104.6.

Ο Χρήστος Αηδόνης θα κάνει εκπομπή με τον πολυτάλαντο καλλιτέχνη Γιώργο Χατζή με τίτλο «Μεταξύ σοβαρού και αστείου» πίσω από τα μικρόφωνα σχολιάζοντας πολιτικές, πολιτιστικές και κοινωνικές εξελίξεις. Και θα δίνουν την ευκαιρία σε νέους στιχουργούς να αναδείξουν το ταλέντο τους μέσα από την εκπομπή.

Ο Γιώργος Χατζής έχει περάσει από «Άγαμοι Θύται», «Φόρτσα πατρίδα», θεατρικά έργα, μουσικά σχήματα και άλλα.

Ο Αηδόνης είναι πρώην υπουργός και εδώ και μερικά χρόνια χρόνια έγινε συνθέτης και τραγουδοποιός, έχει μελοποιήσει μάλιστα ποίηση του Βάσσου Λυσσαρίδη. Το 2015 δεν εξελέγη καν βουλευτής, με το ΠΑΣΟΚ, για έκτη συνεχή εκλογική αναμέτρηση και αποφάσισε έκτοτε να αλλάξει την καθημερινότητά του. Από τότε που θυμάται τον εαυτό του, στη Μικρόπολη της Δράμας όπου μεγάλωνε μαζί με τα δυο του αδέλφια, η μουσική ήταν πάντοτε το μεγάλο του πάθος.

Πρώην υπουργός και νυν τραγουδοποιός, ξεκινά δική του εκπομπή

Ισως και λόγω του δασκάλου πατέρα του. Ωστόσο, η αφορμή για να μάθει ο ίδιος μουσική και να ξεκινήσει να γράφει τα πρώτα του τραγούδια ήταν μια κιθάρα που του είχε φέρει ο κατά τρία χρόνια μεγαλύτερος αδελφός του από τη Ρουμανία, όπου ήδη σπούδαζε, λίγο πριν κλείσει τα 18 του χρόνια. Μετά τα μαθήματα κιθάρας ακολούθησαν η φυσαρμόνικα και ο μπαγλαμάς.

«Γράφω μουσική και στίχους, αλλά δεν τραγουδώ ο ίδιος παρά μόνο σε παρέες. Ασχολούμαι με το έντεχνο, το λαϊκό και το ελαφρολαϊκό τραγούδι. Οφείλω πάντως να πω πως εκείνη που πάντοτε με παρακινούσε να δημοσιοποιήσω τραγούδια μου ήταν η Αννα Νταλάρα, που πίστευε πολύ σ’ αυτά που γράφω και στο όποιο ταλέντο θεωρούσε πως διαθέτω», είχε αποκαλύψει παλιότερα.