Τέλος από τον Αθήνα 9.84 η Νόνη Καραγιάννη

Τέλος από τον Αθήνα 9.84 η Νόνη Καραγιάννη

Υπέβαλλε την παραίτησή της.

Παρελθόν από τον δημοτικό ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84 αποτελεί από σήμερα η Νόνη Καραγιάννη, όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσω Facebook.

Η σημερινή εκπομπή της ήταν η τελευταία και εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν σε παραίτηση, λέγοντας ότι η διοίκηση του σταθμού έκρινε ότι η εκπομπή της δεν ταιριάζει με τη φυσιογνωμία που επιθυμεί να δώσει.

Η Καραγιάννη ήταν διευθύντρια επί δημαρχίας Γιώργου Καμίνη και η νέα διεύθυνση ορίστηκε από τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη μετά τις εκλογές


«Η σημερινή εκπομπή ήταν η τελευταία φορά που ήμασταν μαζί από τη συχνότητα του Αθήνα 9.84. Με την ολοκλήρωση της εκπομπής υπέβαλα την παραίτηση μου. Η νέα ηγεσία του σταθμού έκρινε ότι η εκπομπή δεν ταιριάζει με τη φυσιογνωμία που επιθυμεί να δώσει στον Αθήνα 9.84. Η ιστορία μου στον Αθήνα 9.84, η σχέση μου μαζί του και κυρίως η σχέση με τους ακροατές από το 1998 δεν μου επιτρέπουν να μπω σε οποιαδήποτε αντιδικία. Δεν μου επιτρέπουν οποιαδήποτε διεκδίκηση. Γι’ αυτό και αποφάσισα να παραιτηθώ. Κυρίες, κύριοι τα σέβη μου. Από καρδιάς» έγραψε σχετικά.