Η μιντιακή αλήθεια για τον Κόκκαλη και τι θα κάνει ο Μαρινάκης με τη Forthnet

Η μιντιακή αλήθεια για τον Κόκκαλη και τι θα κάνει ο Μαρινάκης με τη Forthnet

Παρασκήνια, σχόλια και, ως πάντα, αποκαλύψεις από το «Scripta Manent».

* Δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί η στήλη στην αμετροέπεια των τηλεπερσόνων. Άλλωστε, έχει βάρος οποιαδήποτε ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τους μετανάστες. Αν τα έχεις όλα λυμένα, έχεις άποψη για όλα. Γνωστό…

* Πρέπει να καθιερωθεί ένθετη στήλη, ως λένε και στα μεσημεριανάδικα, με τίτλο «κανείς δεν χάνεται». Η Μάρθα Λεκκάκου ανέλαβε το γραφείο Τύπου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

* Ο δε αρθρογράφος του «Φιλελεύθερου», Ανδρέας Ζαμπούκας, διορίστηκε ως συνεργάτης στο ιδιαίτερο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου.

* Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν δημοσιεύματα που θέλουν τους Σωκράτη και Πέτρο Κόκκαλη να εμπλέκονται σε έκδοση εφημερίδας. Η διάψευση, από το περιβάλλον τους, ήταν κατηγορηματική.

Ως έχει αναφέρει η στήλη από καιρό άλλωστε, το πλάνο είναι να… αναστηθεί ο Flash (ιστότοπος αλλά και ραδιοσταθμός) και, ίσως, πολύ αργότερα, να υπάρξει και τηλεοπτική επένδυση. Σε κανάλι.

* Και μια αποκάλυψη, μία ακόμη από τη στήλη: Κόκκαλης και Θοδωρής Κυριακού τα έχουν βρει σε όλα. Και όταν λέμε σε όλα, εννοούμε σε όλα: κοινή πλεύση, επενδύσεις, στήριξη.

* Μιας και είπα «Κυριακού», τι άκουσα πάλι; Ως γνωστόν, ο ΑΝΤ1 έχει πάρει τα δικαιώματα της τελικής φάσης του UEFA Euro 2020. Και ως… μη, ευρέως, γνωστό (αλλά εξίσου το έχουμε αναφέρει) ψάχνει συμπαίκτη. Λογικά Cosmote TV αλλά θα δείξει.

* Ούτως ή άλλως όμως, κινήσεις γίνονται. Ο Παύλος Παπαδημητρίου, που φερόταν κλεισμένος στο One, πάει για παρουσιαστής εκπομπής στον ΑΝΤ1. Αλλά δεν έχει κλείσει ακόμη διότι, κάποιος από ψηλά, έχει τσακωθεί μαζί του.

Στον ΑΝΤ1 κλείνει και όνομα… έκπληξη! Ενας γνωστός, πολύ (μα πάρα πολύ) γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός. Ονόματα (και διευθύνσεις) σύντομα.

* Στην ΕΡΤ σκέφτονται μια εκπομπή με την Αννα Δρούζα. Βασικά η είδηση είναι ότι η Δρούζα σκέφτεται να πάει στην ΕΡΤ με την εκπομπή της.

* Ξεκίνησε ο Legend, ex News 24/7, τουλάχιστον αυτή τη φορά το όνομα είναι πιο brand, και ο σταθμός μουσικός. Αλλά τα ερτζιανά είναι δύσκολο κομμάτι. Πώς τους ήρθε για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου; 

* Θέμα ημερών θεωρείται, πια, η ανακοίνωση της συμφωνίας των τραπεζών με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την είσοδό του στη Forthnet. Προσοχή όμως, διότι δεξιά κι αριστερά γράφονται αρκετές ανακρίβειες. Το ότι θα αποκτήσει τη Forthnet δεν σημαίνει ότι θα την… κρατήσει κιόλας!

* Vodafone ή Wind (ή και οι δύο) εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για το τηλεπικοινωνιακό κομμάτι της Forthnet ενώ ο Μαρινάκης θέλει το τηλεοπτικό: τη Nova. Και η Forthnet, στα όρια της χρεοκοπίας εδώ και καιρό, έμεινε πίσω εν συγκρίσει με τους ανταγωνιστές της.