Παρέλαση όλων των αστέρων του ANT1 στο εντυπωσιακό trailer της σεζόν 2017 – 2018 (Vid)

Μπορεί ακόμα να μην έχει έρθει το τέλος του 2017, τα κανάλια, όμως, έχουν ήδη σχηματίσει την πρώτη εικόνα για το ποιες παραγωγές «τραβάνε» και ποιες όχι.

Ορισμένες πήραν ήδη το πράσινο φως για να συνεχίσουν με νέο κύκλο επεισοδίων, το μέλλον κάποιων άλλων, όμως, παίζεται ακόμα. Μία από τις παραγωγές αυτές είναι και η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «4xxx4».

Πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο σεναριακά project που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πετύχει τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης.

Η παρέα των τεσσάρων φιλενάδων, Ανδρονίκη (Πηνελόπη Αναστασοπούλου), Bούλα (Θωμαΐς Ανδρούτσου), Βερόνικα (Νίκη Γρανά) και Λυδία (Κατερίνα Μισιχρόνη) και των συντρόφων τους, σύμφωνα με τη Real δύσκολα θα συνεχίσει να μας κρατά συντροφιά το νέο έτος, με τις πληροφορίες να τη θέλουν να ολοκληρώνεται στα 24 επεισόδια, στο τέλος Δεκεμβρίου.

Χάνει το «στοίχημα»; Σειρά του ΑΝΤ1 απειλείται με πρόωρο φινάλε

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας του τηλεοπτικού κοινού. Αν αυτό δεν αλλάξει σύντομα, η σειρά θα κάνει φινάλε πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Χάνει το «στοίχημα»; Σειρά του ΑΝΤ1 απειλείται με πρόωρο φινάλε

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ο σκηνοθέτης της, Δημήτρης Αρβανίτης, έχει ήδη καταθέσει στο κανάλι του Αμαρουσίου μια νέα πρόταση – αυτή τη φορά για δραματική σειρά.