Αλλαγές… λόγω Survivor για τον ΑΝΤ1 – Με αυτή τη σειρά ετοιμάζεται να «χτυπήσει» τον ΣΚΑΪ

Νέα τούρκικη σειρά με… γνώριμους πρωταγωνιστές κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

Τι θα δούμε;

Η νέα δραματική σειρά, τουρκικής παραγωγής «Αnne», προσαρμοσμένη στην επιτυχημένη ιαπωνική σειρά «Mother», έρχεται την Τρίτη 2 Ιανουαρίου και καθημερινά στις 22.00 στον ΑΝΤ1.

Υπάρχουν τρεις  κατηγορίες ανθρώπων στο κόσμο. Οι γυναίκες, οι άντρες και οι Μάνες! Μια γυναίκα που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ μάνα. Μια μάνα που σκότωσε τον άντρα της και μπήκε φυλακή για να σώσει το παιδί της. Μια υιοθετημένη νέα γυναίκα που μισεί τη βιολογική της μητέρα, γιατί πιστεύει ότι την εγκατέλειψε.

Στη σειρά Αnne ενώνουν τις δυνάμεις τους  οι γνωστές και αγαπημένες στο ελληνικό κοινό, Cansu Dere (Ζεϊνέπ), super star της Τουρκίας,  πρωταγωνίστρια των επιτυχημένων σειρών «Ezel» και «Σίλα» και η Vahide Perçin (Γκιονούλ), πρωταγωνίστρια στη σειρά «Σπυλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», μαζί με ένα ταλαντούχο καστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2017, το «Αnne» αναδείχτηκε η  Νο1 δραματική σειρά της Τουρκίας, σπάζοντας κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, ενώ έχει βραβευθεί με το ειδικό βραβείο στην κατηγορία «Ξένη σειρά», στο Διεθνές Φεστιβάλ Δράματος στο Τόκυο.

Πρόκειται για έναν ύμνο στη μητρική αγάπη που δεν εξαρτάται πάντα από δεσμούς αίματος.

Έρχεται την Τρίτη 2 Ιανουαρίου και καθημερινά στις 22.00 στον ΑΝΤ1 και δε θα αφήσει κανένα τηλεθεατή ασυγκίνητο!