«Οι Μεν… και οι Δεν»: Από αυτή τη γυναίκα πήρε το όνομά της η τηλεοπτική Βάνα Δάγκα!

Ήταν το 1993 όταν μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά έκανε την εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση.

Η σειρά «Οι Μεν… και οι Δεν» που εξακολουθεί να σαρώνει στο YouTube μοιάζει να γυρίστηκε μόλις μερικά χρόνια πριν, κάτι που συμβαίνει με τις περισσότερες σειρές που φέρουν την υπογραφή Ρώμα. Και ο λόγος είναι απλός…

Αυτό που ούτε οι φανατικοί δεν γνωρίζουν είναι πως το όνομα της τηλεοπτικής συζύγου του Χάρη Ρώμα στη σειρά δεν ήταν τυχαίο. Η Βάνα Δάγκα πήρε το όνομά της από μία γυναίκα – σταθμό στη ζωή του ηθοποιού που δεν είναι άλλη από την μητέρα του!

Όπως ο ίδιος έχει εξομολογηθεί και το επίθετό του είναι αυτό της μητέρας του, καθώς ο πατέρας του, του απαγόρευσε να χρησιμοποιήσει το επίθετο «Ρασσιάς» όταν ο Χάρης του ανακοίνωσε πως δεν θέλει να ασχοληθεί με την ιατρική μα την ηθοποιία.

«Οι Μεν… και οι Δεν»: Από αυτή τη γυναίκα πήρε το όνομά της η τηλεοπτική Βάνα Δάγκα!

Κάπως έτσι, ο Χάρης θα τιμήσει τη μητέρα του ονομάζοντας την τηλεοπτική του σύζυγο Βάνα, τονίζοντας παράλληλα πως ένας ακόμη λόγος που το έκανε αυτό ήταν το ότι θεωρούσε ότι το όνομα της μαμάς του θα έφερνε γούρι στη σειρά.

Εδώ που τα λέμε, δεν έπεσε κι έξω…