Το «Prison Break» επιστρέφει ανανεωμένο και μαζί του η ανησυχία για αλλαγή του καστ του

To «Prison Break» υπήρξε, τουλάχιστον για τις δύο πρώτες σεζόν του, μία από τις πιο αγαπημένες σειρές, με φανατικούς τηλεθεατές. Συνέπεσε με την χρυσή εποχή της αμερικάνικης σειράς και παρότι δεν είχε την ανάλογη συνέχεια στους επόμενους κύκλους του, έλειψε πολύ. Η είδηση της επιστροφής του το 2017 συνοδεύτηκε από μεγάλο ενθουσιασμό και το πρώτο trailer ήταν αρκούντως εντυπωσιακό και χτύπησε εκεί που έπρεπε. Στη νοσταλγία για τους αγαπημένους πρωταγωνιστές.

Η νέα σεζόν κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα για μία σειρά «πεθαμένη» που αναγεννιέται και πρέπει να συνεχίσει από εκεί που είχε σταματήσει χρόνια πριν.

Ωστόσο τα νέα της ανανέωσης της σειράς για μία ακόμα σεζόν έφεραν κάποια ερωτηματικά. Οι φήμες ότι θα υπάρξει ολική ανανέωση και τελείως διαφορετική προσέγγιση στη σειρά γέννησε κάποια λογικά ερωτήματα.

Το πιο σημαντικό από αυτά «θα αλλάξουν οι βασικοί πρωταγωνιστές;». Ο Michael Thorn, πρόεδρος του FOX Entertainment δήλωσε πως δεν μπορεί ακόμα να δημοσιοποιήσει λεπτομέρειες από το σχέδιο για τον νέο κύκλο.

Παρόλα αυτά o CEO του Fox, Gary Newman, καθησύχασε τους φανς αφού δήλωσε ότι το δίκτυο δε σκοπεύει να αφήσει πίσω τους ηθοποιούς που έφτιαξαν τη σειρά σε αυτό που είναι τώρα.