Νέα σειρά έρχεται στο Epsilon – Η πρεμιέρα, οι πρωταγωνιστές και… ο ρόλος του STAN

Από τις 5 Φεβρουαρίου και κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20.00, στο Epsilon θα… Βρέχει Έρωτα!

Η νέα -κυπριακής παραγωγής- καθημερινή κομεντί του Epsilon «Βρέχει Έρωτα» έρχεται για να συνδυάσει με έναν μοναδικό τρόπο το συναίσθημα, τη συγκίνηση και τη χαρά μέσα από διαφορετικά συναρπαστικά love stories.

Ο Κώστας Χριστοφόρου και ο Βασίλης Καρφής υπογράφουν μία ανατρεπτική σειρά γεμάτη έρωτα και χιούμορ στην οποία πρωταγωνιστεί ένα καστ γνωστών ηθοποιών, όπως οι Σταμάτης Γαρδέλης, Ευαγγελία Μουμούρη, Τόνυ Δημητρίου, Μένια Μαθιουδάκη.

Αλήθεια, πόσο κρατάει ο πρώτος έρωτας; Όταν τελειώσει, ξανάρχεται; Και πώς μπορεί να επανέρθει; Εκδικητικός; Τρυφερός; Σαν μια γλυκιά ανάμνηση; Και μπορεί να αναβιώσει;

Νέα σειρά έρχεται στο Epsilon – Η πρεμιέρα, οι πρωταγωνιστές και… ο ρόλος του STAN

Οι ερωτικές ιστορίες των ζευγαριών που παρακολουθούμε απαντούν σε αυτά τα διαχρονικά ερωτήματα. Η Έλενα και ο Κωστής είναι φοιτητές και θέλουν να παντρευτούν, αλλά όλα είναι εναντίον τους. Ο Άρης και η Αλεξάνδρα, γονείς της Έλενας, χώρισαν νωρίς για κάποιους λόγους που ακόμη αναζητούν -κι ας πιστεύουν ότι τους έχουν ξεκαθαρίσει μέσα τους.

Ο Άρης και η Ιφιγένεια ζουν με το βάρος που προκαλεί η ανάγκη για εκδίκηση. Ο Λεωνίδας και η Αλεξάνδρα μπλέκουν σε μία περιπέτεια που έχει ως κατάληξη ένα ανήλιαγο κελί στην Ταϊλάνδη.

Η Στέλλα και ο Αχμέτ συναντούν εμπόδια και προκαταλήψεις που καλούνται να ξεπεράσουν με τη δύναμη της ψυχής και της καρδιάς τους. Η Έλενα και ο Μιχάλης διαχειρίζονται την ορμή του έρωτα σαν εργαλείο που προκαλεί πόνο.

Πού μπορεί να μας οδηγήσει ένας έρωτας; Στο φως ή στο σκοτάδι; Έχει αξία μια ρεβάνς όταν έχει πια περάσει ο χρόνος;

Βρέχει έρωτα! Η νέα καθημερινή κομεντί του Epsilon σε σενάριο Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία Κώστα Χριστοφόρου και Βασίλη Καρφή έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τον έρωτα. Το soundtrack της νέας σειράς του Epsilon «Βρέχει Έρωτα» ερμηνεύει ο STAN! Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έγραψε και τη μουσική μαζί με τους Revo, Joe Minor, Σίμο Κίναλη και Snapyourfingaz, ενώ στους στίχους συνεργάστηκαν οι Ζήνων Ζιντίλης και STAN.

Στο Epsilon θα… Βρέχει Έρωτα από τις 5 Φεβρουαρίου και κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20.00…