Με νέες σειρές θα «χτυπήσει» με ο ΑΝΤ1: Ποιοι σεναριογράφοι - διαμάντια έχουν δεχτεί πρόταση;

Η είδηση πως το νέο «Άκρως Οικογενειακόν» ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο χαροποίησε ιδιαίτερα τους fans της σειράς.

Ο λόγος για τη νέα οικογενειακή κομεντί του ΑΝΤ1, η οποία σεναριακά θα φέρει την υπογραφή της Τίνας Καμπίση, τα πρώτα επεισόδια της οποίας έχουν ήδη παραδοθεί στην «ANTS Productions», την in-house εταιρεία παραγωγής του ΑΝΤ1 η οποία θα αναλάβει τα γυρίσματα.

Αυτό που πολλοί αναρωτήθηκαν είναι ποια πρόσωπα θα πλαισιώσουν τον Γιάννη Μπέζο στη νέα αυτή σειρά, η οποία ακόμα δεν έχει βρει ούτε το όνομα ούτε τον σκηνοθέτη της. Να που, όμως, βρήκε την πρωταγωνίστριά της!

Σύμφωνα με το «myTV», η ηθοποιός που αναμένεται να «κλειδώσει» για τον πρωταγωνιστικό ρόλο –καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το κανάλι- δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Παπουτσάκη, με την οποία ο Μπέζος έχει συνεργαστεί και θεατρικά!

Το νέο «Άκρως Οικογενειακόν» βρήκε την πρωταγωνίστριά του – Ιδού η νέα «Μαργαρίτα Θεοτοκάτου»

Σε μερικές εβδομάδες από σήμερα, το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει όσον αφορά τα πρόσωπα που θα δούμε στη νέα αυτή πολλά υποσχόμενη κομεντί, με το περιοδικό να αναφέρει πως πιθανότερο σενάριο είναι να τη δούμε να προβάλλεται δύο φορές ην εβδομάδα.

Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία!