Η θεωρία που τ' αλλάζει όλα: Αυτό θα είναι το ανατρεπτικό φινάλε του Game of Thrones

Μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι ό Νight King θέλει μόνο να είναι κακός, να σκοτώνει δράκους και να καταλάβει το Westeros, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε ποιος είναι ο τελικός του σκοπός.

Μία θεωρία που ξεκίνησε, από πού αλλού, από το Reddit εξηγεί ότι ο αρχηγός των νεκρών πηγαίνει στο God’s Eye, την τεράστια λίμνη που βρίσκεται το Isle of Faces.

Γιατί όμως; Γιατί εκεί σύμφωνα με τον μύθο έγινε η πρώτη συμφωνία ειρήνης μεταξύ των ανθρώπων του Westeros και τον Παιδιών του Δάσους. Είναι κάτι στη συγκεκριμένη περιοχή που περιέχει μαγικές δυνάμεις τις οποίες προφανώς και θέλει να εκμεταλλευτεί ο Night King.

Ο σκοπός του κατά τη θεωρία του συντάκτη είναι να δώσει, μέσω αυτών των μαγικών δυνάμεων, ζωή στον απέθαντο στρατό του. Mια εναλλακτική θεωρία λέει ότι ο Night King είναι κυριευμένος από τον Bran και ο μόνος τρόπος να σκοτώσει τον Bran και τη μαγεία του είναι να σκοτωθεί ο ίδιος στο μόνο μέρος που μπορεί να σπάσει τα μάγεια.

Το Eastwatch είναι το πιο κοντινό μέρος για το God’s Eye. Οι σεναριογράφοι πετούν μέσα στο σενάριο εδώ και πολλά χρόνια λεπτομερή στοιχεία για το God’s Eye.

Πώς μπορεί αυτή η θεωρία να εξηγήσει ότι ο Night King θέλει ειρήνη στο Westeros και πώς συνδέεται με το ότι μπορεί να είναι ο Bran, που θέλει να φέρει μία τάξη σε όλο το σύμπαν των βιβλίων και της σειράς;

Σκεφτείτε μία τελική μάχη των White Walkers με τον στρατό του Jon Snow, της Daenerys και των άλλων βασιλιάδων.

Σκεφτείτε τον στρατό των νεκροζώντανων να κερδίζει και όλοι οι άνθρωποι να πεθαίνουν. Και ενώ όλοι πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι το τραγικό τέλος του Game of Thrones, ο Night King να πηγαίνει στο God’s Eye και να τους ζωντανεύει όλους δίνοντας τη ζωή του ως αντάλλαγμα.