Επίσημο: Αυτοί οι ηθοποιοί θα λείπουν απ’ το «Καφέ της Χαράς» που επιστρέφει τον Οκτώβρη του 2019

Ήταν η είδηση της… χρονιάς, καθώς μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες όλων των εποχών στην Ελλάδα: Μέσα από τον ίδιο τον ΑΝΤ1 ανακοινώθηκε το πότε επιτέλους θα δούμε το «Καφέ της Χαράς» να επιστρέφει με νέα επεισόδια.

Ο Χάρης Ρώμας μιλώντας στην κάμερα του«Πρωινού» με τη Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε στις προτάσεις που δέχτηκε από το κανάλι όλα αυτά τα χρόνια, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως τους είχαν προταθεί, όχι ένα ούτε δύο αλλά… τρία sequels των επιτυχημένων του σειρών.

Ο λόγος για το «Καφέ της Χαράς», το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και το «Μεν και Δεν».

«Έχουμε συμφωνήσει να κάνουμε το sequel του ‘Καφέ της Χαράς’. Όταν βγει η σειρά -Θεού θέλοντος- θα κλείσουν δέκα χρόνια.

Τον Οκτώβριο του 2019 θα επανέλθω, με το πιο αληθινό sequel που μπορεί να γίνει ποτέ, διότι και το είχαμε αφήσει επίτηδες ανοιχτό γιατί κάτι είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά και γιατί υπήρχε λόγος, που θα δείτε στην οθόνη», είπε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Ωστόσο, είπε και κάτι άλλο που πέρασε σχεδόν στα… ψιλά. Τι ήταν αυτό; Πως ναι μεν θα επιστρέψουν όλοι οι βασικοί χαρακτήρες, ωστόσο θα λείψουν κάποιοι από τους υπόλοιπους- οι οποίοι όμως, θα προσθέσουμε εμείς, έπαιζαν σημαντικότατο ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Ποιοι είναι αυτοί που αναμένεται να λείψουν από το νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς;

Η πρώτη δεδομένη απουσία είναι αυτή της «Ματούλας», η φίλη της Γωγώς και του Μπίλυ και ο πρώην έρωτας του Διονυσάκη, κι αυτό γιατί η Χαρά Σμύρου που την υποδυόταν έχει μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική και ζει εκεί με την οικογένειά της.

Επίσημο: Αυτοί οι ηθοποιοί θα λείπουν απ’ το «Καφέ της Χαράς» που επιστρέφει τον Οκτώβρη του 2019

Όσο για τη δεύτερη απώλεια; Δεν είναι άλλη από την Ελεονώρα (Αναστασία Νίκου), τη δασκάλα του χωριού στον 3ο κύκλο, που λάτρευε τον Λόρδο Μπάιρον, την ποίηση και τα λουλούδια σε βαθμό… κακουργήματος και που στο τέλος του σήριαλ ήταν έτοιμη να παντρευτεί το Διονύση και να φύγουν για το Λονδίνο.

Ο λόγος που δε θα τη δούμε στο νέο κύκλο της σειράς «κρύβεται» στις δηλώσεις του ίδιου του Χάρη Ρώμα, ο οποίος τόνισε πως θα επιστρέψει η Σοφία Μουτίδου, η οποία έκανε την Αγλαΐα- την πρώτη δασκάλα του χωριού που κλείστηκε στο ψυχιατρείο καθότι… τρελάθηκε.

Επίσημο: Αυτοί οι ηθοποιοί θα λείπουν απ’ το «Καφέ της Χαράς» που επιστρέφει τον Οκτώβρη του 2019

Μπορεί, λοιπόν, ν’ απουσιάσουν δύο από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες του «Καφέ της Χαράς», όμως ένα είναι βέβαιο: τα νέα επεισόδια θα είναι εξίσου εθιστικά με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Το Κολοκοτρωνίτσι ετοιμάζεται ν’ ανοίξει εκ νέου τις τηλεοπτικές του πύλες και το τηλεοπτικό κοινό είναι βέβαιο πως θα τις διαβεί.

Πώς μπορεί, άλλωστε, να γίνει διαφορετικά;