Θυμάσαι την κούκλα των Hi-5; Έτσι είναι σήμερα η εντυπωσιακή Ειρήνη Ψυχράμη (Pics)

Ήταν το 2003 όταν οι Μαρλέν Αγγελίδου, Shaya, Φρόσω Παπαχαραλάμπους, Ειρήνη Ψυχράμη και Νάνσυ Στεργιοπούλου, κέρδισαν μέσω της ελληνικής έκδοσης του σόου «Popstars» μια θέση στο γυναικείο group Hi-5.

Μπορεί δύο χρόνια αργότερα να διαλύθηκαν, τα πέντε κορίτσια, όμως, είχαν προλάβει να χαρίσουν στο κοινό τους singles που εκτοξεύτηκαν στα charts και να γνωρίσουν τεράστια επιτυχία.

Κάποιες χάθηκαν, κάποιες συνέχισαν την καριέρα τους στην Ελλάδα. Ένα από τα κορίτσια που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, έκλεισε ένα «χρυσό» deal με τον ΑΝΤ1 που αναμένεται να εκτοξεύσει τις μετοχές του στα ύψη.

Όπως επίσημα ανακοίνωσε ο σταθμός, θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «Μην Ψαρώνεις» που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:45!

Ο λόγος για την Ειρήνη Ψυχράμη. Η τραγουδίστρια θα αποτελεί κεντρικό χαρακτήρα της σειράς σε ρόλο – έκπληξη.

Καταπληκτικό! Μέλος των Hi-5 πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 (Pic)

Τι θα δούμε;

Η Σάντυ (Μαρία Λεκάκη) είναι πλούσια. Πολύ πλούσια. Ζει σε μια έπαυλη, με υπηρετικό προσωπικό, σοφέρ και τεράστιο κήπο. Ο Μανώλης (Θοδωρής Αθερίδης) πάλι όχι. Ζει μια κανονική ζωή, σε ένα κανονικό σπίτι χωρίς να του λείπει τίποτε. Αυτή πηγαίνει σε φιλανθρωπικά γκαλά, αυτός πουλάει ψάρια.

Όταν αυτή θα χάσει τα πάντα και αναγκαστεί να μετακομίσει στην ίδια γειτονιά με εκείνον, οι δύο κόσμοι τους θα συγκρουστούν… Η συνάντηση της Σάντυ και του Μανώλη θα είναι επεισοδιακή. Μία λάθος όπισθεν θα αλλάξει τις ζωές τους αλλά και τις ζωές των παιδιών τους για πάντα. Θα μπορέσουν, άραγε, αυτοί οι δύο κόσμοι να συνυπάρξουν;