Ελένη Ράντου: Μόλις αποκάλυψε αυτό που κανείς δεν είχε παρατηρήσει στο «Κωνσταντίνου & Ελένης» (Vid)

20 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την πρεμιέρα του «Κωνσταντίνου & Ελένης» και δεν σταματήσαμε ποτέ να μαθαίνουμε άγνωστες λεπτομέρειες τόσο για τα γυρίσματα όσο και για τις σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Η Ελένη Ράντου μόλις προχώρησε στην αποκάλυψη μιας ακόμα άγνωστης λεπτομέρειες της σειράς που λάτρεψε το κοινό που ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε αναφέρει σε συνέντευξή της.

Με αφορμή τη συνεργασία της με την τηλεοπτική Ματίνα Μανταρινάκη – κατά κόσμον Καλλιρόη Μυριαγκού-  στην παράσταση «Τζάσμιν» στο θέατρο Διάνα, η ίδια αποκάλυψε πως… ποτέ δεν θέλησε να συνεργαστεί ξανά με κάποιον από τους συμπρωταγωνιστές της στο σήριαλ των Χάρη Ρώμα – Άννας Χατζησοφιά.

Και πράγματι, δεν την είδαμε ποτέ να συμπράττει τηλεοπτικά ή θεατρικά με κάποιον από τους χαρακτήρες της σειράς, με μόνο εξαίρεση ένα μικρό gust του Χάρη Ρώμα στις «Σαββατογεννημένες». Κάτι που ποτέ δεν είχαμε παρατηρήσει.

Τι δήλωσε η ίδια στο «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά;

«Από αυτό το σίριαλ, λόγω της μεγάλης επιτυχίας, ποτέ δεν συνεργάστηκα ξανά με κανέναν γιατί ένιωθα ότι θα γίνει χρήση -ας το πούμε- αυτής της επιτυχίας. Το έβλεπα ενοχικά. Μετά από 20 χρόνια, λοιπόν, ξαναβρισκόμαστε μαζί με τη Ματίνα. Είναι σαν να μην έχει περάσει μία μέρα. Πάντα συναντιόμασταν όλα αυτά τα χρόνια, είχαμε επαφή αλλά δεν κάναμε παρέα. Είναι εξαιρετική. Δεν έχει καμία σχέση με τον ρόλο της εκείνο.

Είναι πολύ ωραίο που μας βλέπει ο κόσμος μετά από τόσα χρόνια, έχοντας και οι δύο ωριμάσει και έχοντας δουλέψει πολύ σε κάτι… τόσο σχεδόν ντοκιμαντέρ. Είμαστε επάνω στη σκηνή και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη από χιλιόμετρα. Είναι ωραίο. Ήταν δική μου σκέψη.

Νιώθω ότι σε όλα τα παιδιά από εκεί πέρα τους χρωστάω ότι η μεγάλη επιτυχία δεν μου επέτρεψε θεατρικά να ξαανσυνεργαστώ ξανά μαζί τους. Θες από κόμπλεξ ότι ο κόσμος θα έλεγε ότι εκμεταλλεύομαι την επιτυχία και αυτά. Λειτούργησα πολύ ενοχικά. Έχασα χημείες που ήταν τόσο γερές».