Με κρατική χρηματοδότηση η νέα σειρά του ΑΝΤ1;

Τα σχέδιά τους για τη νέα σεζόν καταστρώνουν στον ΑΝΤ1.

Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει ως στόχο την καθιέρωση και πάλι στην κορυφή. Άλλωστε όπως μαρτυρούν και οι τελευταίες μετρήσεις της Nielsen βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Στο Μαρούσι βρίσκονται ήδη στην αναζήτηση του προγράμματος που θα αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» της prime time ζώνης. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» στα πλάνα του καναλιού είναι η καθημερινή σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες» που θα διαδραματίζεται το 1958 στον θεσσαλικό κάμπο.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα έχει ήδη ξεκινήσει η αναζήτηση για τα σκηνικά και τα τοπία.

Έχουν ξεκινήσει μάλιστα οι επαφές με τους ηθοποιούς που θα παίξουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στο επίκεντρο των ανθρώπων της παραγωγής έχουν βρεθεί ηθοποιοί του θεάτρου που κάνουν επιλεκτικές εμφανίσεις στην τηλεόραση. Στόχος είναι τα γυρίσματα να ξεκινήσουν τον Μάιο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» στόχος του ΑΝΤ1 είναι να τηρηθούν τα υψηλά στάνταρντ της παραγωγής. Γι’ αυτό το λόγο σύμφωνα με την εφημερίδα το κανάλι του Αμαρουσίου προτίθεται να καταθέσει αίτηση για να ενταχθεί στο πρόγραμμα επιδότησης οπτικοακουστικών παραγωγών του ΕΚΟΜΕ για να λάβει κρατική χρηματοδότηση.