«Μην αρχίζεις τη Mουρμούρα»: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας!

Την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις σχετικά με το μέλλον των τηλεοπτικών σειρών του ALPHA.

Μία εξ’ αυτών και το άκρως επιτυχημένο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» που φέτος διανύει την 6η σεζόν του. Πληροφορίες της «Real» θέλουν τη σειρά να παίρνει το πράσινο φως για ακόμα έναν κύκλο χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρξουν αλλαγές στα ζευγάρια.

Η Κλέλια Ρένεση, εξάλλου, ετοιμάζεται να γίνει μητέρα και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα καταφέρει να συνεχίσει. 

«Νομίζω πως θα υπάρχει και έβδομη σεζόν στη Μουρμούρα. Με τα νούμερα που έχουμε και το επίπεδο παραγωγής, νομίζω πως ναι. Και επειδή τώρα έχει μπει και η Κλέλια πρέπει αυτή η σχέση να δούμε που θα φτάσει. Σίγουρα θα λείψει για κάποια επεισόδια, αλλά θα έχουμε guest τότε.

«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Συνεχίζεται ή ρίχνει αυλαία τον Ιούνιο;

Ήδη έχουμε προλάβει και έχουμε γυρίσει αρκετά επεισόδια, οπότε θα είναι λίγα αυτά που θα δούμε χωρίς εκείνη. Δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα λείψει, αλλά είμαστε εκεί και την περιμένουμε. Όταν είναι να έρθει θα έρθει», είπε χαρακτηριστικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Την ίδια ώρα, συνέχεια λέγεται πως θα υπάρξει και για τις σειρές «Έλα στη θέση μου» και «Το σόι σου».