Αποκαλύφθηκαν όλα: Όσα θα δούμε στο νέο «Καφέ της Χαράς» - Ποιοι ηθοποιοί θα συμμετάσχουν

Αποκαλύφθηκαν όλα: Όσα θα δούμε στο νέο «Καφέ της Χαράς» – Ποιοι ηθοποιοί θα συμμετάσχουν

Οι τελευταίες πληροφορίες.

Στις αρχές του 2020 θα προβληθούν τελικά τα νέα επεισόδια της επιστροφής του «Καφέ της Χαράς», με αφορμή τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1.

Στην «Φωλιά των ΚουΚου» ο Γιάννης Πουλόπουλος είχε το ρεπορτάζ και τις λεπτομέρειες της συμφωνίας αναφορικά με τον αριθμό των επεισοδίων.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε και τι θα γίνει στα σενάρια που γράφει ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά και ειδικότερα σε ποια από αυτά θα δούμε τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι μόνο ο Χάρης Ρώμας και η Τζόυς Ευείδη θα πρωταγωνιστήσουν και στα 25 συνολικά επεισόδια του νέου κύκλου, με το σενάριο να επικεντρώνεται στο ειδύλλιο Βάλιας – Μανωλάκη και τα τρίτα πρόσωπα να μη λείπουν! Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, νέος παπάς θα φτάσει στο χωριό, ενώ όλοι οι παλιοί ηθοποιοί θα παίξουν με μόνο έναν – δύο να μένουν εκτός καθώς «δεν χωρούν» στο νέο σενάριο.

Το μεγάλο στοίχημα ήταν η συμμετοχή της Ρένιας Λουιζίδου και τελικά κερδήθηκε αφού το «Σόι Σου» που πρωταγωνιστούσε η ηθοποιός δε θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά. Έτσι, η ηθοποιός που ενσαρκώνει τη Χαρά θα εμφανιστεί στα πρώτα 5 επεισόδια, από τα δέκα που έχουν γραφτεί ως τώρα, αλλά θα επιστρέψει μετά το 11ο και θα συνεχίσει έως το τέλος της σειράς χάνοντας ουσιαστικά μόνο 5 επεισόδια.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό.