«Κόπηκε» στην Α' προβολή και δεν καταλάβαμε τίποτα: O ANT1 «τέλειωσε» την πιο αγαπημένη σειρά των '00s που παίζει ακόμα σε επανάληψη!

«Κόπηκε» στην Α’ προβολή και δεν καταλάβαμε τίποτα: O ANT1 «τέλειωσε» την πιο αγαπημένη σειρά των ’00s που παίζει ακόμα σε επανάληψη!

Και την αιτία δεν τη μάθαμε ποτέ...

Η σειρά αυτή σημάδεψε τη δεκαετία του 2000 και μέχρι σήμερα θεωρείται μία από τις πιο αγαπημένες και πολυπαιγμένες στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης.

Μπαίνει, μάλιστα, εύκολα στην πεντάδα με τα σήριαλ του εξακολουθούν να σαρώνουν σε τηλεθέαση όποια ώρα κι αν προβληθούν ακόμα και αν έχουν συμπληρωθεί… περισσότερες από 25 επαναλήψεις των κύκλων της.

Αυτά είναι πάνω-κάτω γνωστά. Αυτό που οι τηλεθεατές δεν γνώριζαν είναι πως ο ΑΝΤ1 «έκοψε» τη σειρά μισή σεζόν περίπου νωρίτερα από ό,τι είχε συμφωνηθεί.

Ο λόγος για το «Άκρως Οικογενειακόν» του ΑΝΤ1.

Ο πρώτος κύκλος έκανε πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου του 2001 και μέτρησε συνολικά 34 επεισόδια, με τους πρωταγωνιστές να δίνουν ραντεβού για την επόμενη σεζόν. Έτσι κι έγινε. Μόνο που ενώ ήταν συμφωνηθέντα 26 επεισόδια για τον Β’ κύκλο, τελικά γυρίστηκαν μόνο 14, με την αυλαία να πέφτει  στις 31 Ιανουαρίου του 2003!

Παραδόξως, οι συντελεστές της σειράς φρόντισαν να μας ενημερώσουν για την αρχική συμφωνία μέσα από το τελευταίο επεισόδιο, στο οποίο η μικρή Λίλα -κατά κόσμον Μαρία Γαλέτα» λέει χαρακτηριστικά: «Συγγνώμη, εγώ έχω κλείσει 26 επεισόδια, με τα 14 θα τη βγάλω;».

Αμέσως μετά, ακούγεται μια φωνή να λέει «Άρχισαν οι πληρωμές!», και κάπως έτσι έπεσε οριστικά η αυλαία του αγαπημένου μας «Άκρως Οικογενειακόν»…

Άραγε θα μάθουμε ποτέ τον λόγο που η σειρά σταμάτησε πρόωρα;