«Κρατάς Μυστικό;»: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα τρέιλερ της νέας σειράς του ALPHA (Vids)

«Κρατάς Μυστικό;»: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα τρέιλερ της νέας σειράς του ALPHA (Vids)

Τι θα δούμε τη νέα σεζόν.

Η σειρά «Κρατάς Μυστικό» αναμένεται να είναι από τις νέες εισόδους στο πρόγραμμα του ALPHA τη σεζόν που μας έρχεται.

Η σειρά θα έχει την σκηνοθετική υπογραφή του Αντώνη Αγγελόπουλου.Το καστ απαρτίζεται από πολλά ονόματα-έκπληξη, όπως η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Μελέτης Ηλίας, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, η Βίκυ Παπαδοπούλου, η Δήμητρα Σιγάλα, η Ευσταθία Τσαπαρέλη, ο Ταξιάρχης Χάνος, ο Γιώργος Ξούλος και η Τραϊάνα Ανανία.

Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει προκειμένου η σειρά να είναι έτοιμη σε μεγάλο κομμάτι της μέχρι τον Οκτώβρη. Ήδη πάντως κυκλοφόρησαν τα πρώτα τρέιλερ της σειράς τα όποια δίνουν μία πρώτη γεύση του τι θα δούμε.

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει το σενάρια έχει να κάνει με έρωτες… φανερούς, κρυφούς, απαγορευμένους, μπερδεμένους.

Μυστικά και συναισθήματα που οι ήρωες της θέλουν να μοιραστούν με κάποιον. Κάποιον «άσχετο», όμως. Όλοι ψάχνουν έναν «εξομολογητή», ένα πρόσωπο που ο δρόμος του δεν πρόκειται ποτέ να διασταυρωθεί με τον άμεσο οικογενειακό τους κύκλο. Έναν άνθρωπο που μπορεί να σηκώσει το βάρος των εκμυστηρεύσεων, χωρίς συνέπειες. Ωστόσο, ο κόσμος είναι πιο μικρός απ’ όσο νομίζουν! Η ζωή έχει πιο απρόβλεπτο χιούμορ απ’ ό,τι φαντάζονται και τα μυστικά που μοιράζονται ίσως δεν μείνουν… μυστικά!