Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για πρωταγωνιστή από τα «Φιλαράκια»: Ικέτευε πορνοστάρ για τη δόση του

Ξεχάστε τα «Φιλαράκια»: Η Τζένιφερ Άνιστον επιστρέφει στην τηλεόραση σε μια παραγωγή πιο ακριβή και από το «Game of Thrones»

Θα προβάλλεται στο νέο κανάλι που θα χτυπήσει το Netflix.

H Apple TV είναι έτοιμη να δημιουργήσει τη δική της πλατφόρμα live streaming Apple TV Plus και έχει ήδη επενδύσει τεράστια ποσά.

Περίπου 6 δισεκαττομύρια δολάρια θα είναι το άνοιγμα της Apple και δε σκοπεύει να τα πετάξει αλόγιστα σε πολλές σειρές αλλά σε λίγες και ποιοτικές. Μία από αυτές θα είναι το «Morning Show» με την Τζένιφερ Άνιστον.

Στο πλευρό της παγκοσμίου φήμης τηλεοπτικής σταρ από τα «Φιλαράκια» θα βρίσκεται η Ρις Γουίδερσπουν και ο Χάρβεϊ Καϊτέλ.

Το κόστος παραγωγής εκτιμάται ότι προσέγγισε τα 15 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο, ποσά που συγκρίνονται μόνο με το τεράστιο κόστος της τελευταίας σεζόν του «Game of Thrones» του HBO.

Σκοπός της Apple είναι να ανταγωνιστεί το HBO και το Netflix και σύμφωνα με τη Wall Street Journal ρίχνει στην πρεμιέρα της νέας πλατφόρμας και το Τζέισον Μομόα από το «Game of Thrones» και τον «Aquaman» με δική του σειρά. Η σειρά θα λέγεται «See» και η παραγωγή της επίσης θα πλησιάζει τα 15 εκατομμύρια ανά επεισόδιο.