Πάνος Κοκκινόπουλος: Επισημοποίησε τη συνεργασία του με το Epsilon για το «Ου Φονεύσεις» (Pics)

Δυσάρεστη εξέλιξη με τον Πάνο Κοκκινόπουλο

«Δεν είμαι αισιόδοξος».

Δυσάρεστη εξέλιξη για τη συνεργασία του Πάνου Κοκκινόπουλου με το OPEN.

Αν και το «Ου Φονεύσεις» αποτέλεσε μία από τις ωραιότερες και πιο προσεγμένες παραγωγές της περασμένης σεζόν, η νέα Διεύθυνση προγράμματος του σταθμού αποφάσισε να βάλει «στον πάγο» τη συνέχεια της σειράς, παρά το γεγονός πως ο αγαπημένος σκηνοθέτης έχει ήδη γυρίσει μέρος της σεζόν που αναμενόταν να δούμε τη σεζόν 2019 – 2020.

Αν και ο ίδιος είχε συμφωνήσει για νέο κύκλο επεισοδίων, φαίνεται πως η σειρά αυτοτελών επεισοδίων δεν θεωρείται από τα «σίγουρα» της νέας σεζόν, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο δημιουργός της με νέα του ανάρτηση.

Σε μία από τις λήψεις από τα γυρίσματα που ανέβασε μαζί με τον τίτλο του επεισοδίου σχολίασε πως «δεν είναι αισιόδοξος», σχόλια που αφορά στην πιθανότητα να το απολαύσουμε μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Ελπίζουμε μόνο να βρεθεί μια λύση και η νέα σειρά του master των επιτυχιών να βρει τη θέση που της αρμόζει στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Things to come No103 (but I’m not very optimistic): Evgenia Dimitropoulou & Orfeas Avgoustidis on shooting for “Promise” (ΥΠΟΣΧΕΣΗ)! #ουφονεύσεις #oufoneuseis #frenzyfilms #opentvgr Photo by @andydizis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Kokkinopoulos (@kokkinopoulospanos) στις