Με επιστολή 9 σελίδων απαντά ο Αλέξανδρος Ρήγας για τη ματαίωση του «Room Service πλιζ!» στον ΣΚΑΪ

Με επιστολή 9 σελίδων απαντά ο Αλέξανδρος Ρήγας για τη ματαίωση του «Room Service πλιζ!» στον ΣΚΑΪ

O δημιουργός έριξε τα βέλη του στην εταιρεία παραγωγής της σειράς και το κανάλι του Φαλήρου.

Άστραψε και βρόντηξε με εννιασέλιδη επιστολή ο Αλέξανδρος Ρήγας για τη ματαίωση της πολυαναμενόμενης σειράς «Room Service πλιζ!».

Μέρος όσων έγραψε ο γνωστός δημιουργός εξασφάλισε η εκπομπή «Το Πρωινό», με όσα ο ίδιος κατήγγειλε να μην περνούν… στα ψιλά.

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για συνεχείς καθυστερήσεις στα γυρίσματα, αναβολές, προχειρότητα της παραγωγής αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες με τους πρωταγωνιστές, κράμα των οποίων οδήγησε στην ματαίωση του όλου project.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα που ακολουθεί λύνει κάθε μας απορία:

«Παρέδωσα 18 επεισόδια. Συμφωνούμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα το αργότερο στις 7 Ιουνίου… Σε αυτό συμφωνούμε ο ΣΚΑΪ, η εταιρεία παραγωγής κι εγώ. Έρχεται νέα ημερομηνία 20 Ιουνίου, δεν ξεκινούν τα γυρίσματα και στις ερωτήσεις που κάναμε εγώ και οι υπόλοιποι συντελεστές στην εταιρεία παραγωγής, οι απαντήσεις ήταν ‘δεν έχουμε ακόμα υπογράψει με το κανάλι’.

Παίρνουμε νέα ημερομηνία 8 Ιουλίου. Τους λέω ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι και μου απαντούν κάποια στιγμή ‘Χαλάρωσε, μια κωμωδία είναι κι αν δεν έχουμε και σκηνικά δεν χάθηκε ο κόσμος, σιγά μην καταλάβει το κοινό’. Νέα ημερομηνία 24 Ιουλίου… Έρχεται Αύγουστος… Δίνουν νέα ημερομηνία 19 Αυγούστου και υπόσχεση ότι θα είναι έτοιμα τα σκηνικά.

Στέλνω το πρώτο εξώδικο εναντίον της παραγωγής, κοινοποιούμενο στον ΣΚΑΪ. Μετά τις συνεχείς αναβολές, πάω στο προγραμματισμένο μου γύρισμα με την αγωνία όλων για το τι μέλλει γενέσθαι. Συνεχίζουμε γυρίσματα μέχρι τις 2 Οκτώβρη, όπου και οι ηθοποιοί της σειράς μου ανακοινώνουν ότι σταματούν τα γυρίσματα γιατί υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες. Ακόμα και στις 2 Οκτώβρη δεν είχαν παραδοθεί τα υπόλοιπα 8 σκηνικά…».