Παντρεύεται με νυφικό - υπερπαραγωγή ηθοποιός του «Καφέ της Χαράς» (Pic)

Η απόλυτη ανατροπή! Επιστρέφει στο «Καφέ της Χαράς» ο χαρακτήρας που κανείς δεν περίμενε! (Vid)

Αυτό κι αν δεν το περίμενε κανείς.

Η επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» ενθουσίασε το κοινό και με το παραπάνω. Και μπορεί τις τελευταίες ημέρες οι φανατικοί να δηλώνουν άκρως απογοητευμένοι από την απουσία της Ρένιας Λουιζίδου, το δίδυμο Ρώμας – Χατζησοφιά, όμως, ετοιμάζει εκπλήξεις!

Εκπλήξεις και… επιστροφές.

Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί ένας από τους πιο cult χαρακτήρες που πέρασαν από το Κολοκοτρωνίτσι και ο οποίος μάλλον ετοιμάζεται να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος. Μιλάμε για μία γυναίκα που άφησε ιστορία στο «Καφέ» με τις ατάκες αλλά και την εμφάνισή της. Ο λόγος για την τηλεοπτική «αρραβωνιάρα» του Φατσέα, Ρόδη!

Η ηθοποιός Ευτυχία Φαναριώτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και χάρισε χαμόγελα στους λάτρεις της σειράς!

«Ο Χάρης Ρώμας με είχε προτείνει για τον ρόλο της δασκάλας, αλλά η συνεργασία δεν ευδοκίμησε. Ήμουν εντελώς άγνωστη τότε. Μετά από κάποιο καιρό με ξαναπήρε τηλέφωνο και μου είπε πως θα επανορθώσει δίνοντας μου τον ρόλο της Ρόδης. Δεν είχα ξαναπαίξει ποτέ στην τηλεόραση.

Ελπίζω πως η Ρόδη θα επιστρέψει. Πιστεύω θα επιστρέψει. Δε θέλω να φανταστώ το πώς θα επιστρέψει, γιατί ο Χάρης και η Άννα Χατζησοφιά είναι τόσο ευφυείς και τόσο ευφάνταστοι σε ό,τι κάνουν που το αφήνω στα χέρια τους», είπε η ηθοποιός.

Η απόλυτη ανατροπή! Επιστρέφει στο «Καφέ της Χαράς» ο χαρακτήρας που κανείς δεν περίμενε! (Vid)