Το Κόκκινο νυφικό: Το trailer της νέας κωμωδίας του ALPHA (Vid)

Το Κόκκινο νυφικό: Το trailer της νέας κωμωδίας του ALPHA (Vid)

Μόλις βγήκε στον «αέρα».

Το Κόκκινο νυφικό τιτλοφορείται η νέα κωμωδία της τηλεόρασης του ALPHA. Πρόκειται για μια σειρά όπου περιέχει στοιχεία μυστήριου με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη.

Τη σκηνοθεσία θα έχει ο Ανδρέας Γεωργίου, γνωστός από την συμμετοχή του στο Μπρούσκο και το σενάριο θα έχει την υπογραφή της Βάνας Δημητρίου. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχουν οι Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Νίκος Πουρσανίδης, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Δανάη Σκιάδη, Γιώργος Ζένιος, Σοφία Πριοβόλου, Στέφανι Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με το σενάριο γίνονται τρεις γάμοι σε διαφορετικές περιοχές και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, τις Σπέτσες και την Κρήτη. Ωστόσο, η πιο ευτυχισμένη στιγμή αυτών των ζευγαριών παίρνει μια περίεργη τροπή. Και αυτό γιατί γίνονται τρεις φόνοι με θύματα τις νύφες, οι οποίες τυχαίνει να φορούν ακριβώς το ίδιο νυφικό. Οι τρεις γαμπροί πηγαίνουν σε έναν ντετέκτιβ και του αναθέτουν να τους βοηθήσει να βρουν το δολοφόνο! Οπως και γίνεται. Ο ιδιαίτερος ντετέκτιβ μαζί με τις τρεις βοηθούς του ξεκινούν τις έρευνες, ενώ όλοι θεωρούνται ύποπτοι, ο καθένας για διαφορετικό λόγο.

Το trailer που κυκλοφόρησε υπόσχεται στιγμές γέλιου.