«Έκλεισε» η παρουσιάστρια και το… Survivor στο “My Style Rocks”

«Έκλεισε» η παρουσιάστρια και το… Survivor στο “My Style Rocks”

Ολοένα και πιο κοντά στην τελική του «μορφή» πλησιάζει το νέο πρότζεκτ του ΣΚΑΪ…

Μπορεί η παραγωγή του να πέρασε από χίλια κύματα, όμως φαίνεται πως έφτασε η στιγμή να λυθούν όλα τα προβλήματα: το ΣΚΑΪ έχει πάρει από καιρό την απόφαση να γυρίσει το “My Style Rocks” του δαιμόνιου Acun Ilicali (του «εγκέφαλου» πίσω από το Survivor), ωστόσο παρά το γεγονός πως έχει ανάψει το πράσινο φως, η παρουσίαση του ριάλιτι μόδας αποδείχτηκε δυσεπίλυτος γρίφος.

Αρχικά είχε προσεγγιστεί η Ελεονώρα Μελέτη, όμως μετά το ξαφνικό διαζύγιο μαζί της το κανάλι του Φαλήρου στράφηκε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου. Αυτή, με τη σειρά της, προτιμήθηκε ν’ αναλάβει μια μεσημεριανή εκπομπή lifestyle χαρακτήρα, ενώ δεν προχώρησε και το φλερτ με την Κάτια Ζυγούλη.

Πλέον, όμως, βρέθηκε η εκλεκτή: όπως όλα δείχνουν η Ευαγγελία Αραβανή έχει «κλειδώσει» για τη θέση της παρουσιάστριας, με την όμορφη ξανθιά να καταστρώνει ήδη τα σχέδιά της για το πώς ακριβώς θέλει να στηθεί το ριάλιτι.

«Έκλεισε» η παρουσιάστρια και το… Survivor στο “My Style Rocks”

Ο ΣΚΑΪ, ωστόσο, έκανε και το επόμενο βήμα, το οποίο θα έχει τη λάμψη του… Survivor: σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η παραγωγή πρότεινε στον Στέλιο Χανταμπάκη να είναι ένας εκ των κριτών του “My Style Rocks” κι αυτός κάθε άλλο παρά αντίθετος παρουσιάζεται.

Και μπορεί να μένει αρκετός δρόμος για την πλήρη στελέχωση του τιμ της εκπομπής, όμως ένα είναι το σίγουρο: ο ΣΚΑΪ τη νέα τηλεοπτική χρονιά θα έχει… στυλ.