Κόντρες και παρασκήνιο στον ΣΚΑΪ: Ποιος πρωτοκλασάτος παρουσιαστής κινδυνεύει να χάσει τη θέση του

Κόντρες και παρασκήνιο στον ΣΚΑΪ: Ποιος πρωτοκλασάτος παρουσιαστής κινδυνεύει να χάσει τη θέση του

Οι σπασμωδικές κινήσεις συνεχίζονται στο Φάληρο…

Πολλοί προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει φέτος στον ΣΚΑΪ, όμως πραγματικά αδυνατούν. Εκπομπές που ήταν να ξεκινήσουν, δεν βγαίνουν ποτέ στον αέρα, επιτυχημένα περυσινά προγράμματα κόβονται δίχως σοβαρό λόγο, ενώ το καθημερινό πρόγραμμα έχει φτιαχτεί και ξηλωθεί πάνω από 4 φορές.

Ένα από τα πρότζεκτ στα οποία ποντάρει πολλά το κανάλι φέτος είναι το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Τα λαμπερά πρόσωπα της κριτικής επιτροπής (Ψινάκης, Μητσικώστας, θεωρούνται κλεισμένοι, ενώ παίζει δυνατά και το όνομα του Σάκη Τανιμανίδη) εγγυώνται την επιτυχία του εγχειρήματος και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Το κανάλι μάλιστα πριν 2 μέρες και ενώ είχαν ακουστεί πάνω από 5 ονόματα για τη θέση του παρουσιαστή, ανακοίνωσε επίσημα, ότι τη θέση αναλαμβάνει ο Γιώργος Λιανός.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DailyMedia όμως δεν είδαν όλοι με καλό μάτι τη συγκεκριμένη επιλογή, καθώς πρόσωπα που συνδέονται άμεσα με το όλο εγχείρημα θεωρούν ότι ο Λιανός δεν είναι η ενδεδειγμένη επιλογή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ηλίας Ψινάκης, έχει προτείνει τη Μαρία Μπακοδήμου και τη Νάντια Καραγιώργη, τις οποίες θεωρεί ιδανικές επιλογές και εμμένει σε αυτή του τη θέση.

Οι άνθρωποι του καναλιού μάλιστα φέρονται να το συζητούν και να κάνουν δεύτερες σκέψεις για την περίπτωση Λιανού. Αν τελικά πάρουν την απόφαση και κόψουν τον Γιώργο Λιανό, θα πρόκειται πραγματικά για παγκόσμια πρωτοτυπία.

Τη μια μέρα να ανακοινώνεις τον παρουσιαστή του προγράμματος και την επόμενη να το παίρνεις πίσω.

Βέβαια, το δίλημμα για τους ιθύνοντες του καναλιού είναι μεγάλο καθώς αν επιμείνουν στην επιλογή Λιανού, τότε θα κινδυνεύσουν να χάσουν λαμπερά μέλη της κριτικής επιτροπής.

Τι θα αποφασίσουν τελικά; Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα γνωρίζουμε, όμως αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι πιθανότητες, δεν είναι υπέρ της παραμονής Λιανού στην παρουσίαση της εκπομπής…