Η υπόσχεση της Μενεγάκη μέσω Twitter σε παρουσιαστή του ALPHA (Pic)

Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στις… μαμάδες (Pic)

Τι ζήτησε από τις μαμάδες που βλέπουν την εκπομπή της.

Σε ένα εντελώς διαφορετικό κόνσεπτ θα δούμε τη φετινή σεζόν την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια αλλάζει φιλοσοφία προκειμένου να κερδίσει και πάλι το τηλεοπτικό κοινό.

Ήδη η πλειοψηφία των μέχρι πρότινων συνεργατών της, όπως ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Κατερίνα Ζαρίφη έχουν αποχωρήσει. Αλλαγή είχαμε και στην διάρκεια της εκπομπής που μειώθηκε κατά μια ώρα.

Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης απέκτησε και δεύτερους λογαριασμούς στα social media. Μέσω αυτών μας ενημερώνει για το τι θα δούμε περίπου στην εκπομπή της.

Στην τελευταία της ανάρτηση είχε ένα μήνυμα – πρόσκληση προς τις μαμάδες που παρακολουθούν την εκπομπή της.

«Μεγαλώνεις κι εσύ ένα χαρισματικό παιδί;

Παίζει τους αριθμούς στα δάχτυλα;

Είναι εξπέρ στις ξένες γλώσσες και στη γεωγραφία;

Κάνει μιμήσεις;

Χορεύει εξαιρετικά;

Καθηλώνει τους πάντες με την φωνή του;

Μήπως είναι ο επόμενος Πικάσο;

Γεννήθηκε για πρωταθλητισμό;

Στείλε με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook φωτογραφία, βίντεο, το πλήρες ονοματεπώνυμό σου και την περιγραφή του ταλέντου του μικρού σου αστεριού ξεκινώντας με τη λέξη: “ΑΣΤΕΡΑΚΙ” ! Διεκδίκησε ΕΣΥ την ευκαιρία να δεις το ξεχωριστό αστέρι σου να λάμπει στο πλατό της εκπομπής μας» έγραψε στο Ιnstagram».

Μεγαλώνεις κι εσύ ένα χαρισματικό παιδί; Παίζει τους αριθμούς στα δάχτυλα; ✌ Είναι εξπέρ στις ξένες γλώσσες και στη γεωγραφία; 🌍 Κάνει μιμήσεις; 🎭 Χορεύει εξαιρετικά;💃 Καθηλώνει τους πάντες με την φωνή του; 🎤 Μήπως είναι ο επόμενος Πικάσο; 🎨 Γεννήθηκε για πρωταθλητισμό; 🏆 Στείλε με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook φωτογραφία, βίντεο, το πλήρες ονοματεπώνυμό σου και την περιγραφή του ταλέντου του μικρού σου αστεριού ξεκινώντας με τη λέξη: «ΑΣΤΕΡΑΚΙ» ! Διεκδίκησε ΕΣΥ την ευκαιρία να δεις το ξεχωριστό αστέρι σου να λάμπει στο πλατό της εκπομπής μας!🌟 #Eleni #EleniSocial #Contest #Kids #Love #Mommies #Stars #Talent

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni (@emenegaki_tvo) στις