Πρεμιέρα για τον «Τροχό της Τύχης»! Πότε επιστρέφουν Πολυχρονίδης – Νόβα;

Πρεμιέρα για τον «Τροχό της Τύχης»! Πότε επιστρέφουν Πολυχρονίδης – Νόβα;

Για τέταρτη χρονιά στο Star!

Το πιο δημοφιλές παιχνίδι της Αμερικής, το παιχνίδι, που έγραψε και συνεχίζει να γράφει ιστορία στην Ελληνική τηλεόραση, έρχεται για τέταρτη χρονιά στο Star!

Από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα Δευτέρα έως Παρασκευή θα τον απολαμβάνουμε στις 18:45 το απόγευμα.

O «Τροχός της Τύχης», βασισμένος στο αγαπημένο παιχνίδι των μαθητικών μας χρόνων, «Κρεμάλα» και δημιουργήθηκε το 1975 από τον Merv Griffin για το τηλεοπτικό δίκτυο NBC και επιστρέφει πιο συναρπαστικός από ποτέ για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, ακόμα περισσότερα και μεγαλύτερα δώρα, μετρητά ακόμη και αυτοκίνητα.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Τζούλια Νόβα ανυπομονούν να υποδεχθούν με χαμόγελο τους νέους παίκτες και το κοινό, σε ένα ολοκαίνουριο, λαμπερό, ανανεωμένο σκηνικό! Γιατί και φέτος στο Star «Όποιος γυρίζει, κερδίζει!»

Πρεμιέρα για τον «Τροχό της Τύχης»! Πότε επιστρέφουν Πολυχρονίδης – Νόβα;

Στο παιχνίδι συμμετέχουν τρεις παίκτες, οι οποίοι γυρίζουν τον Τροχό, επιλέγουν σύμφωνα της αλφαβήτου και κερδίζουν χρήματα ή δώρα. Ο πρώτος παίκτης, που θα βρει την κρυμμένη λέξη ή φράση, κερδίζει όσα χρήματα έχει συγκεντρώσει στον γύρο.

Ο παίκτης, που έχει τα περισσότερα χρήματα στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού, είναι ο μεγάλος νικητής και παίζει στον Τελικό για επιπλέον κέρδη.

Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα λοιπόν.