Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» επιστρέφουν στο Star

Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» επιστρέφουν στο Star

Πότε κάνει πρεμιέρα η δημοσιογράφος;

Στη μάχη του ανταγωνισμού ρίχνεται η Ζήνα Κουτσελίνη. Η δημοσιογράφος επιστρέφει την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου μέσα από τη συχνότητα του Star.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» επιστρέφει στις οθόνες μας για τρίτη σεζόν και «υπόσχεται πως θα μιλήσει με ειλικρίνεια τη γλώσσα της αλήθειας γιατί πάντα υπάρχει ένας άλλος δρόμος να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες της ζωής.

Μια παρέα γεμάτη χαμόγελα και αισιοδοξία, που το μαύρο δεν είναι το δικό της χρώμα, ανοίγει την αγκαλιά της διεκδικώντας μια θέση στην καρδιά σας» όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο τύπου.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μπαίνει σε μια δύσκολη μάχη. Έχει να «αντιμετωπίσει» την Φαίη Σκορδά αλλά και τις ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ που κρατούν υψηλά νούμερα τηλεθέασης παρά τον ανταγωνισμό.

Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» επιστρέφουν στο Star

Η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» θα παίρνει τη σκυτάλη από την εκπομπή των Κατερίνας Καραβάτου και Κρατερού Κατσούλη που θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου. Το «Στη φωλιά των Κου Κου» θα προβάλλεται κάθε πρωί 9-12 ενώ η εκπομπή της Ζήνα Κουτσελίνη 12-2 κάθε μεσημέρι.