Η απάντηση της ρεπόρτερ για τον λουόμενο – «γύπα»! (Vid)

Η απάντηση της ρεπόρτερ για τον λουόμενο – «γύπα»! (Vid)

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε στη θέση της;

Ένα απίθανο περιστατικό είχαμε στον αέρα της εκπομπής «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής έγινε ζωντανή σύνδεση με τον Άλιμο προκειμένου οι λουόμενοι να μιλήσουν για την πετρελαιοκηλίδα.

Όταν ο λόγος δόθηκε από τη ρεπόρτερ Μαρία Βούσουλα στον κύριο Δήμητρη τότε συνέβη το απίθανο. Ο άνδρας αφού πρώτα σημείωσε ότι το μεγάλο πρόβλημα με την πετρελαιοκηλίδα είναι ότι έχει διώξει όλα τα κοριτσάκια βρήκε και την ευκαιρια να «την πέσει» στη νεαρή ρεπόρτερ.

Ο κ. Δημήτρης μετά από λίγο άρχισε να χαϊδεύει την δημοσιογράφο λέγοντάς της  «Έτσι μωράκι μου…»!. Όπως ήταν λογικό η δημοσιογράφος ένιωσε αμήχανα και με ευγένεια άρχισε να απομακρύνεται μετά και την παρότρυνση των δύο παρουσιαστών στο στούντιο.

«Κύριε Δημήτρη κάνει ζέστη να κάτσω λίγο μόνη μου»; είπε η δημοσιογράφος, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον λουόμενο – γύπα.

Μετά από όσα γράφτηκαν, η ίδια έδωσε τη δική της απάντηση και παρουσίασε τα γεγονότα από τη δική της οπτική γωνία:

«Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μιλήσω και εγώ για την εμπειρία μου με τον κ. Δημήτρη. Τον κ. Δημήτρη τον γνωρίζω τα τελευταία πέντε χρόνια, όσα χρόνια δηλαδή, δραστηριοποιούμαι στο ελεύθερο ρεπορτάζ. Ο κ. Δημήτρης λοιπόν, είναι ο πρόεδρος των χειμερινών κολυμβητών στην παραλία του Αλίμου. Μου έχει δώσει πληροφορίες, μου έχει μιλήσει on camera για προβλήματα, τα οποία οι περισσότεροι δεν τολμούσαν να αποκαλύψουν και φυσικά, ποτέ μα ποτέ δεν με είχε φέρει σε δύσκολη θέση. Συνηθίζει να με αποκαλεί «Μαράκι», όπως και προχθές στον αέρα με αποκάλεσε «Μαράκι» και όχι «μωράκι». Την επόμενη ημέρα τον συνάντησα πάλι στην παραλία και μου είπε ότι αναφέρθηκε στα κορίτσια για να σπάσει τη «μαυρίλα» του θέματος…», έγραψε η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.