Το «Έλα στη θέση μου» επιστρέφει - Πότε κάνει πρεμιέρα;

«Έλα στη θέση μου»: Τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου

Επιβίωσε του ανταγωνισμού η σειρά του ALPHA;

Πρεμιέρα είχαμε την Δευτέρα για τον δεύτερο κύκλο του «Έλα στη θέση μου» από την τηλεόραση του ALPHA. Η καθημερινή κωμική σειρά του καναλιού της Κάντζας που διηγείται τις περιπέτειες του Βλάση και του Αχιλλέα συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της AGB η σειρά όχι μόνο επιβίωσε του ανταγωνισμού αλλά ήταν και η μεγάλη νικήτρια στην ζώνη. Αρκεί να αναφέρουμε ότι είχε απέναντι τρία κεντρικά δελτία ειδήσεων (ANT1, ΣΚΑΪ, Star).

Το «Έλα στη θέση μου» σημείωσε 24% στο γενικό σύνολο και άφησε στη δεύτερη θέση το κεντρικό δελτί ειδήσεων του ΣΚΑΪ με 17%. Αρκετά χαμηλότερα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου που κατάγραψε 11.9%, ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα σημείωσε 8%.

Ακόμη μεγαλύτερη είναι η διαφορά για το «Έλα στη θέση μου» στο δυναμικό κοινό. Η σειρά του ALPHA σημείωσε 25,8% αφήνοντας στη δεύτερη θέση το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη στο 12,5%. Στο 10,7% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ 8% σημείωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.