«Στη φωλιά των Κου Κου»: Πότε κάνουν πρεμιέρα Καραβάτου – Κατσούλης;

«Στη φωλιά των Κου Κου»: Τι είπαν στην πρεμιέρα της εκπομπής Καραβάτου – Κατσούλης;

Τι είπαν για την εκπομπή.

Πρεμιέρα είχαμε το πρωί της Δευτέρας για την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη στο Star. Η «Φωλιά των Κου Κου» μπήκε στο παιχνίδι του ανταγωνισμού και μένει να δούμε τι θα αλλάξει η παρουσία της σε μια απαιτητική ζώνη όπως είναι αυτή το πρωί.

Το ζευγάρι μπήκε στο στούντιο και είπε την πρώτη καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό στις 9 το πρωί. Οι δύο παρουσιαστές εμφανίστηκαν στο πλατό από μια… διαστημική φωλιά και μας ξενάγησαν στο πλατό.

Η Κατερίνα Καραβάτου καλωσόρισε το κοινό λέγοντας: «Σας υποδεχόμαστε εδώ, στο νέο μας σπίτι στο Star. Με το που μπήκαμε στο Star αισθανθήκαμε την αγάπη, τη φροντίδα, την προστασία, την ευσυνειδησία και τον επαγγελματισμό όλων των ανθρώπων που πραγματικά μας αγκάλιασαν και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό. Αυτή τη φορά θα δείτε πράγματα που δεν έχετε ξαναδεί σε πρωινό».

Στη συνέχεια μπήκαν στο πλατό και οι συνεργάτες της εκπομπής: Μαριλού Ρεπαπή, Χρύσα Κατσαρίνη και Στέφανος Κωνσταντίδης.

Να πούμε ότι η Άση Μπήλιου θα έχει καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Όσον αφορά στη στήλη της μαγειρικής αυτή θα επιμελείται ο νικητής του «Master Chef» Λάμπρος Βακιάρος αλλά και ο Γιώργος Πορφύρης που πήρε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.