Το τηλεοπτικό σχέδιο του Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό που δεν προχώρησε ποτέ

Το τηλεοπτικό σχέδιο του Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό που δεν προχώρησε ποτέ

Ο πρώην, πια, ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού είχε κατά νου ένα αρκετά φιλόδοξο σχέδιο για την ομάδα του, όμως…

Μπορεί πλέον, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στον σύλλογο, να μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όμως η ιστορία που ακολουθεί είναι πέρα για πέρα αληθινή: Σχεδόν έναν χρόνο πριν, ο Γιάννης Αλαφούζος σκεφτόταν σοβαρά να φτιάξει το Panathinaikos TV!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή: Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού -και ταυτόχρονα, αφεντικό στο ΣΚΑΪ- στην παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού του Φαλήρου για την περσινή τηλεοπτική σεζόν (2016 – 2017) είχε εκμυστηρευτεί στους παρευρισκόμενους πως στα πλάνα του βρισκόταν και η «κατασκευή» ενός καναλιού μικρότερης εμβέλειας από τον ΣΚΑΪ, το οποίο θα έπαιζε διαδικτυακά και μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών.

Εκεί, λοιπόν, ένα πρόγραμμα του καναλιού θα ήταν… καταπράσινο: Το εν δυνάμει Panathinaikos TV μπορεί να μη μετέδιδε τους αγώνες της ομάδας, όμως θα έδειχνε ρετρό παιχνίδια του «Τριφυλλιού», αφιερώματα σε παλιούς και νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας, ειδικά θέματα για τους διαχρονικούς πρωταγωνιστές του ΠΑΟ και πολλά- πολλά άλλα.

Το σχέδιο, παρά το γεγονός πως ο κ. Αλαφούζος το σκεφτόταν σοβαρά, δεν προχώρησε άμεσα τότε και όπως αποδείχτηκε, δεν έμελλε να πάρει τηλεοπτική σάρκα και οστά ποτέ, καθώς ο ιδιοκτήτης του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό την πρόθεσή του να μην ασχοληθεί άλλο με την ομάδα.

Κάπως έτσι, το όνειρο για το Panathinaikos TV έμεινε για πάντα… όνειρο.