Αγγελικής

To «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει – Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα της Αγγελικής Νικολούλη

«Γιατί κανένα μυστικό δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια»…

Για την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 23:00, έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία επιστρέφει δυναμικά για την επίλυση νέων αλλά και παλαιότερων ιστοριών μυστηρίου.

Ο ALPHA έχει ήδη στείλει την επίσημη ανακοίνωση για τη μεγάλη επιστροφή, η οποία έχει ως εξής:

«Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στο σταθερό της ραντεβού με τους τηλεθεατές και ξεκινούν μαζί το συναρπαστικό ταξίδι στον απρόβλεπτο κόσμο του μυστηρίου και της αναζήτησης.

Ανεξιχνίαστα εγκλήματα, μυστηριώδεις εξαφανίσεις, γρίφοι για δυνατούς λύτες. Στιγμές ανθρωπιάς, συγκίνησης και ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο. Καταλυτικός θα είναι για μια ακόμα φορά ο ρόλος των τηλεθεατών που συμμετέχουν εθελοντικά στις έρευνες.

Η Αγγελική Νικολούλη, οι συνεργάτες της, εξειδικευμένοι επιστήμονες και οι φίλοι του »Τούνελ», ετοιμάζονται για δύσκολες αποστολές.

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή στις 11 το βράδυ, ενώνεται πάλι η μεγάλη και συναρπαστική τηλεοπτική παρέα! Το θρυλικό και πολυβραβευμένο »Φως Στο Τούνελ» βαδίζει στην 23η τηλεοπτική του χρονιά!

767 εκπομπές που οδήγησαν στον εντοπισμό περισσότερων από 1.540 ατόμων. 23 δολοφονίες που αποκαλύφθηκαν. Εκατοντάδες υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη και φιλοξενήθηκαν εκτενώς στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

»Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη: Πρεμιέρα την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, στις 23:00, στον ALPHA».