Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: Γιατί δέχτηκα να συμμετάσχω στο «My Style Rocks»

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: Γιατί δέχτηκα να συμμετάσχω στο «My Style Rocks»

Τι αποκάλυψε η γνωστή στυλίστρια.

Για τη συμμετοχή της στην κριτική επτροπή του «My Style Rocks» μίλησε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Η γνωστή στυλίστρια, που έχει σπουδαία εμπειρία στον κόσμο της μόδας έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» για το παιχνίδι ενώ αποκάλυψε γιατί είπε το «ναι» στην πρόταση που της έγινε.

«Η πρόταση προέκυψε ξαφνικά και ήταν μεγάλη χαρά για μένα. Όταν με πήραν οι υπεύθυνοι του προγράμματος οι οποίοι ήταν και παλιοί γνωστοί μου, ενθουσιάστηκα. Δεν ρώτησα τίποτα. Πρώτον, γιατί τους εμπιστεύομαι και, δεύτερον, γιατί είμαι άνθρωπος που λειτουργώ με το ένστικτο.

Επειδή έχω κάνει αρκετά πράγματα στην τηλεόραση, δεν με φόβισε, μου είναι οικείο το περιβάλλον, οπότε δεν έχω άγχος σε ό, τι αφορά το κομμάτι του φαίνεσθαι διότι δεν μιλάω για κάτι διαφορετικό από το αντικείμενο που είναι και η δουλειά μου.

Όποιο άγχος είχα αφορούσε τις λεπτομέρειες διότι έχω ένα θέμα με την τελειότητα, θέλω να είναι όλα τέλεια. Και από τη στιγμή που δεν ήμουν εγώ η υπεύθυνη αυτού του τομέα, έπρεπε να εμπιστευτώ το κανάλι και την παραγωγή».

Στη συνέχεια δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την Ραμόνα που έχει συζητηθεί έντονα για τις αντιδράσεις της στο παιχνίδι:

«Κανένας μας δεν περίμενε τις αντιδράσεις που υπάρχουν και δεν ξέρω και πώς ακριβώς να χειριστώ το θέμα διότι δεν μου έχει ξανατύχει. Νομίζω ότι κανένας από τους τρεις μας δεν μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία. Καθένας μας έχει άποψη και καθένας μας είναι μοναδικός και αντιδρά με τον τρόπο του. Εμείς δεν είμαστε εκεί για να κάνουμε τον δάσκαλο αλλά για πολύ συγκεκριμένο λόγο», τόνισε.