Δήμητρα

Nomads: Ποιος κέρδισε το εξαντλητικό αγώνισμα Ασυλίας – Ποιοι είναι οι 4 υποψήφιοι (Vid)

Ποιος απέφυγε με τη νίκη του τη μονομαχία και ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος.

Η πρώτη ατομική ασυλία κρίθηκε σε ένα αγώνισμα που συμμετείχαν όλοι οι παίκτες των Ωκεανών.

Μετά την κρίσιμη ψήφο του Μιχάλη Ζαμπίδη, που δεν είδαμε το βράδυ της Τρίτης, η πρώτη μονομάχος ήταν η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία και δεν αγωνίστηκε στον αγώνα ατομικής ασυλίας. Το ίδιο συνέβη και με τον Μιχάλη Ζαμπίδη που παραμένει κλινήρης.

Δεμμένοι χειροπόδαρα οι παίκτες περνούσαν κάτω από τοίχους, σκάβοντας την άμμο, έλυναν σχοινιά, περνούσαν έρπειν εμπόδια, διέσχιζαν μία τάφρο και τοποθετούσαν μία μπάλα σε μια βάση. Και όλα αυτά σε ατομική χρονομέτρηση και στον ημιτελικό σε αγώνα δίπλα δίπλα με έναν συμπαίκτη τους.

Όταν τα προκριματικά τελείωσαν, στους δύο ημιτελικούς έφτασαν η Δήμητρα, η Βασιλική, ο Νίκος και η Όλγα.

Σε έναν εξαντλητικό πρώτο ημιτελικό η Δήμητρα επικράτησε της Βασιλικής και πέρασε στον τελικό, όπου περίμενε τον νικητή του ημιτελικού Νικόλα – Όλγας.

Ο τραυματίας Νικόλας μπήκε να αγωνιστεί με δυσκολία αλλά ο βαρύς τραυματισμός του έδειξε ότι δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι. Η Όλγα κέρδισε εύκολα και αντιμετώπισε στον τελικό της Δήμητρα.

Η εξαντλημένη από τον πρώτο ημιτελικό Δήμητρα απέδειξε ότι είχε πολλές αντοχές και πήρε μία μεγάλη διαφορά από την Όλγα, η οποία στο τέλος βλέποντας όται δεν μπορούσε να διεκδικήσει τη νίκη περπάτησε διπλα δίπλα με την Δήμητρα μέχρι εκείνη να τερματίσει και να κεριδίσει την ατομική ασυλία.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες εκτός του Μιχάλη Ζαμπίδη, της Δήμητρας και της Ευαγγελίας (πρώτης μονομάχου) μπήκαν στην ψηφοφορία του κοινού και εκείνος που θα λάβει τις λιγότερες ψήφους θα αντιμετωπίσει την Ευαγγελία στην μονομαχία.

Συγκεκριμένα οι Γιώργος Κατσινόπουλος, Βασιλική Μιλλούση, Νικόλας Παπαδόπουλος και Όλγα Πηλιάκη μπαίνουν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Δείτε την εξαντλητική προσπάθεια της Δήμητρας μέχρι να φτάσει στην νίκη και την ατομική ασυλία στο βίντεο που ακολουθεί.