Αναβάλλεται η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη στο Star – Το όνομα και οι πρωταγωνιστές της

Αναβάλλεται η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη στο Star – Το όνομα και οι πρωταγωνιστές της

Με άρωμα… «Παρά Πέντε» η νέα του σειρά - Πότε θα ξεκινήσει να προβάλλεται;

Πολλά είχαν ακουστεί για τη νέα τηλεοπτική δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη, η οποία αναμενόταν με μεγάλη αγωνία από το κοινό του γνωστού ηθοποιού, παρουσιαστή και σεναριογράφου.

Παρά το γεγονός πως όλα έμοιαζαν έτοιμα για να την απολαύσουμε τη φετινή σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Star, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού TV24, τα σχέδια «πάγωσαν» με τη σειρά να αναβάλλεται για τον Οκτώβριο του 2018.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως η βιασύνη θα οδηγούσε σε μη επιθυμητό αποτέλεσμα, με την απόφαση της αναβολής να έχει παρθεί από κοινού και από τις δύο πλευρές. Τόσο το Star όσο και ο Γιώργος Καπουτζίδης στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα οδηγήσει στην ανταπόκριση του κοινού και συνεπώς στα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Όσο για το όνομα της νέας σειράς με την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη;

Θα ονομάζεται «Ο Υπηρέτης της Χώρας», ενώ για τους πρωταγωνιστικούς ρόλου έχουν ήδη συμφωνήσει η  που απολαύσαμε ως «Αγγέλα» στο «Παρά Πέντε» και η Μαριέλλα Σαββίδου. Τα δικαιώματα είναι ήδη στο Star.

Αυτό που μένει να δούμε είναι το πώς θα διαμορφωθεί η σχέση Καπουτζίδη – ΣΚΑΪ, καθώς το κανάλι του Φαλήρου έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του «The Voice» για τρία χρόνια…