πρόταση

Nomads: Η ρομαντική πρόταση γάμου στην Ευαγγελία που συγκίνησε (Vid)

Ό,τι πιο ρομαντικό συνέβη στο Nomads από το ξεκίνημά του.

H Ευαγγελία Πλατανιώτη δέχτηκε μία πρόταση – έκπληξη που ποτέ δεν περίμενε ότι θα της γίνει μέσα στο Nomads.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μπροστά σε όλους τους παίκτες, της ζήτησε να έρθει κοντά του και της παρέδωσε έναν φάκελο που είχε φτάσει από την Ελλάδα. 

Της ζήτησε να τον διαβάσει εκείνη την ώρα. Καθώς εκείνη τον διάβαζε ένα χαμόγελο ευτυχίας σχηματιζόταν στο πρόσωπό της.

Στον φάκελο υπήρχε η πρόταση γάμου του αγαπημένου της από την Ελλάδα. Η Ευαγγελία διάβασε δυνατά την πρόταση και δέχτηκε το κουτάκι με το δαχτυλίδι που της έδωσε ο Γρηγόρης.

Όπως επίσης και άλλα γράμματα από τις φίλες της που δεν ανοίχτηκαν και αφορούσαν πιο προσωπικά πράγματα, που δεν χρειαζόταν να διαβαστούν δημόσια.

Η ρομαντική αυτή πρόταση έφερε ένα κλίμα ευφορίας στους παίκτες, που άλλοι συγκινημένοι και άλλοι με χειροκροτήματα της έδιναν συγχαρητήρια και την καλούσαν να συμμετέχει σε μία γαμήλια γιορτή που θα ετοίμαζαν εκείνη την ώρα στις Φιλιππίνες.

Μέσα σε όλα η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε ότι και η ίδια είχε φτάσει ένα βήμα πριν τον γάμο, αφού μια μέρα πριν συμφωνήσει να μπει στο παιχνίδι αυτή και ο καλός της έψαχναν για εκκλησία.

Στο τέλος η Ευαγγελία είπε τελικά το πολυπόθητο «ναι» παρότι στην αρχή αστειευόμενη δήλωσε ότι είναι ακόμα μικρή για κάτι τέτοιο.

Δείτε τι συνέβη στα βίντεο που ακολουθούν.