Φως

Πρεμιέρα στο «Φως στο Τούνελ» – Κέρδισε ή έχασε με αντίπαλο το «My Style Rocks»;

Για 22η συνεχή χρονιά στους δέκτες σας.

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής.

H εκπομπή προβάλλεται ανελλιπώς για 22 συνεχή χρόνια και η παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία στην έναρξη της εκπομπής να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές της. Αλλά και τους ανθρώπους του Alpha για την εμπιστοσύνη τους.

«Καλησπέρα. Αυτή τη νύχτα του Οκτώβρη θα ανάψουμε όλοι μαζί εδώ στο Τούνελ τα φώτα, για την 23η τηλεοπτική χρονιά. Από αυτή την μακρόχρονη πορεία στην έρευνα για την αναζήτηση της αλήθειας, αντλώ φίλοι μου τη γνώση και την εμπειρία και κρατώ τις ανθρώπινες αξίες που αναδεικνύονται εδώ στο Τούνελ μαζί με την αγάπη σας, που για μένα είναι κινητήρια δύναμη. Σας ευχαριστώ γι’ αυτήν και τις ευχές. Και θα είναι παράλειψη μου να μην πω και ένα ευχαριστώ σε όλους τους ιθύνοντες εδώ του Alpha. Με πρώτο τον πρόεδρο μας, Δημήτρη Κοντομηνά, για την αγάπη και τη εμπιστοσύνη που μου δείχνουν», ανέφερε στην εισαγωγή της η Αγγελική Νικολούλη.

Η πρώτη μάχη τηλεθέασης, που έδωσε στην πρεμιέρα της η εκπομπή, ήταν απέναντι στο «My Style Rocks» του Ant1, με το Gala της εκπομπής να έχει καλεσμένη την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Οι τηλεθεατές έδωσαν καθαρή πρωτιά στο δυναμικό κοινό στο «Φως στο Τούνελ». Στο γενικό σύνολο. όπως ήταν αναμενόμενο, η διαφορά ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

Δυναμικό Κοινό:

Φως στο Τούνελ: 17,3%
My Style Rocks: 16,6%

Γενικό σύνολο:
Φως στο Τούνελ: 22,5%
My Style Rocks: 14,6%