παράπονα

Nomads: Παράπονα και απειλές για αποχώρηση λόγω του ερχομού του νέου παίκτη (Vids)

O νέος παίκτης έφερε αναστάτωση σε κάποιους από τους παλιούς του παιχνιδιού.

Ο ερχομός του Λευτέρη, του νέου παίκτη του Nomads έφερε γκρίνια, παράπονα και μία απειλή, από δύο παλιούς παίκτης του παιχνιδιού.

Πρώτος που αντέδρασε ήταν ο Μάνος Πίντζης. Ο ερχομός του νέου παίκτη και η είδηση ότι έπρεπε, αν οι Ωκεανοί τον δεχτούν, να στείλουν έναν παίκτη στην Φωτιά τον αναστάτωσε και μόνο στη σκέψη ότι θα μπορεί να είναι αυτός.

Ο πρώην παίκτης την Φωτιάς που ψηφίστηκε από τους πρώην συμπαίκτες του να αλλάξει ομάδα, ανακοίνωσε πως αν ήταν να στείλουν οι Ωκεανοί αυτόν πίσω στη Φωτιά αυτός θα αποχωρούσε και θα γύριζε στην Αθήνα. Θα άνοιγε έτσι τον δρόμο στον νέο παίκτη να ενταχθεί στην ομάδα αφού δε θα άντεχε ο ίδιος να επιστρέψει στην Φωτιά.

Δείτε τι είπε ο Μάνος Πίντζης στους συμπαίκτες του για την απόφασή του στο παρακάτω βίντεο.

Ο επόμενος που αντέδρασε, με άλλη αφορμή, ήταν ο Κωνσταντίνος από την ομάδα της Φωτιάς.

Όταν ζητήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να πουν οι παίκτες τη γνώμη τους για τον ερχομό του νέου παίκτη, ο Κωνσταντίνος ήταν ο μοναδικός που μίλησε και είπε την άποψή του.

Ενώ καλωσόρισες τον νέο παίκτη, ανέφερε ότι πιθανότατα θα τους βοηθήσει πολύ από την σωματική του διάπλαση που διέκρινε, παραπονέθηκε γιατί σε έναν μαραθώνιο, όπως παρομοίασε το Nomads, μπαίνει δρομέας στο 20ό χιλιόμετρο ξεκούραστος, ενώ οι προηγούμενοι παίκτες έχουν χάσει κιλά, έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν τραυματισμούς. Όλο αυτό το χαρακτήρισε μειονέκτημα για τους παλιούς παίκτες.

Δείτε την αντίδραση του Κωνσταντίνου στο βίντεο που ακολουθεί.