Απάντησε ο Κρατερός Κατσούλης στο εξώδικο που έστειλε ο Πάνος Μουζουράκης

Απάντησε ο Κρατερός Κατσούλης στο εξώδικο που έστειλε ο Πάνος Μουζουράκης

Πώς αντέδρασε ο παρουσιαστής

 

Εξώδικη δήλωση προς όλα τα Μέσα είχε στείλει ο Πάνος Μουζουράκης και την ανάρτησε στον προωσπικό του λογαριασμό στο Facebook.

To εξώδικο αφορούσε το χαμήλωμα της έντασης των δηλώσεών του που είχε κάνει ο ίδιος μπορστά στις τηλεοπτικές κάμερες και παίτηκαν στην εκπομπή «Στην Φωλιά του Κου Κου» του Epsilon tv.

O κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής,  Κρατερός Κατσούλης αντέδρασε και πήρε θέση από την ίδια πλατφόρμα που κοινοποίησε ο Μουζουράκης τη διαμαρτυρία του.

Σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του τραγουδιστή για το εξώδικο και ανέφερε τη δική του αλήθεια που κρύβεται πίσω από αυτή τη ελάττωση της έντασης των δηλώσεών του.

Ο σχολιασμός μάλιστα έγινε ανάμεσα σε πολλά μηνύματα φίλων του Πάνου Μουζουράκη που κατέκριναν την κίνηση αυτή της πρωινής εκπομπής του ζεύγους Κατσούλη – Καραβάτου.

«Αγαπημένε μου να επισημάνεις παρακαλώ προς αποφυγή νέου κύκλου παρεξηγήσεων ότι : εμείς χαμηλώσαμε τον ήχο γιατί δεν επιτρέπεται να κάνουμε Διατίμηση, και ότι επίσης κατόπιν μεταξύ μας συνεννόησης, σου στείλαμε το αρχικό βίντεο όπου αποκαταστάθηκε και η αλήθεια για τις δηλώσεις σου. Σπεύδω να σου στείλω μήνυμα γιατί διαπιστώνω ότι , φίλοι που σε ακολουθούν έχουν παρεξηγήσει εμάς και την εκπομπή μας!!!! Σε ευχαριστώ σε φιλώ»