αντιγράφει

Μια άλλη πτυχή του εαυτού της άφησε να φανεί στο τηλεοπτικό κοινό μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παίκτριες του «My Style Rocks».

Ο λόγος για την 26χρονη Σοφία Λεοντίτση, η οποία παραδέχτηκε στην εκπομπή «Εδώ» της Ντορέττας Παπαδημητρίου πως δεν επιθυμεί να έχει σχέση με τη μητέρα της και πως οικογένειά της είναι μόνο ο μπαμπάς της.

«Δεν υπάρχει μαμά βασικά… Έχω μεγαλώσει με τον μπαμπά μου, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή. Έχουμε συνηθίσει να συμβαίνει το αντίθετο αλλά…ok, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Έχω μάθει να ζω μ’ αυτό, για μένα είναι κάτι πολύ φυσιολογικό», δήλωσε και συνέχισε:

«Όχι, δεν μιλάω με τη μαμά μου. Από ένα σημείο και μετά είναι επιλογή. Κάποια στιγμή αποφάσισα ότι δεν θέλω να έχω επαφές, γιατί δεν είχα και ποτέ ουσιαστικές επαφές. Δεν υπήρχαν οι επαφές μάνας και παιδιού έτσι όπως τις έχουμε όλοι στο μυαλό μας.

My Style Rocks: Παίκτρια αποκαλύπτει on camera ότι επέλεξε να μην μιλάει με τη μαμά της (Vid)

Δεν ενδιαφέρθηκε  ποτέ της να διεκδικήσει αυτά που πρέπει να διεκδικεί μία μητέρα από το παιδί της. Οπότε, ακόμα και αν συνέβησαν άλλα πράγματα πιο πριν, τα αναίρεσε στη συνέχεια… Άρα λοιπόν, εμένα η οικογένειά μου είναι ο μπαμπάς μου!», παραδέχτηκε.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της είναι ένας από τους πιο δυναμικούς επιχειρηματίες στον χώρο των μεταφορών προϊόντων στο εξωτερικό…