Μίνα Αρναούτη για Παντελίδη: Ένιωσα τύψεις που έζησα εγώ και όχι εκείνος (Vid)

Μίνα Αρναούτη για Παντελίδη: Ένιωσα τύψεις που έζησα εγώ και όχι εκείνος (Vid)

Η περιγραφή της νεαρής κοπεέλας στην εκπομπή «Αυτοψία».

Τη στιγμή που της είπαν ότι σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης περιέγραψε η Μίνα Αρναούτη.

Η νεαρή κοπέλα, ήταν συνεπιβάτης του δημοφιλούς τραγουδιστή στο μοιραίο τροχαίου τον Φλεβάρη του 2016 και μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» και τον Αντώνη Σρόιτερ. Όπως σχολίασε ένιωθε τύψεις γιατί σκεφτόταν τι θα μπορούσε να είχε κάνει για να το αποτρέψει.

«Μου το είπε η μητέρα μου. Οι γιατροί θεωρούσαν ότι εκείνη έπρεπε να μου το πει. Μια μέρα μου είπε ότι ο Πάντελης πέθανε τη μέρα που έγινε το ατύχημα. Ένιωσα πανικό και φόβο. Τότε φοβήθηκα για τη ζωή της μητέρας μου. Δε νιώθω ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία. Θέλω πίσω αυτό που είχα. Ένιωσα τύψεις που έζησα εγώ και όχι εκείνος» σημείωσε η νεαρή κοπέλα.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε και για την κόντρα με την οικογένεια του τραγουδιστή. Όπως σχολίασε δε νιώθει η ίδια καμία κόντρα και καμία κακία.

«Δεν νιώθω ότι υπάρχει κόντρα. Ούτε έχω κάποια κακία. Νομίζω όμως ότι ο Τριαντάφυλλος (σ.σ. ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη) θα έπρεπε να με πλησιάσει και να μου πει ότι έκανε λάθος. Εκεί θα το εκτιμούσα πάρα πολύ. Νιώθω αδικημένη από την οικογένειά του, γιατί θα μπορούσαν να αναζητήσουν την αλήθεια τους σε πιο χαμηλούς τόνους για να βοηθήσουν κι εμένα να σταθώ στα πόδια μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ για τη μητέρα του τραγουδιστή είπε: «Καταλαβαίνω πολύ τον πόνο της. Τι να πεις σε μια μητέρα που έχασε το παιδί της; Από την άλλη, ήμουν σε πολύ δύσκολη θέση. Θα μπορούσαν να το κάνουν σιωπηλά. Με όλη αυτή την επίθεση που δέχθηκα, φοβάμαι να πάω να μιλήσω σε αυτούς τους ανθρώπους. Αν ο Παντελής ήταν μαζί μας, δεν θα ζητούσε καμία αποζημίωση και δεν θα επέτρεπε να μην αποζημιωθώ…».