Η αποκάλυψη της Δήμητρας Παπαδοπούλου για τους «Απαράδεκτους»

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Παπαδοπούλου για τους «Απαράδεκτους»

Τι είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της.

Οι «Απαράδεκτοι» αποτέλεσαν μια από τις κορυφαίες κωμικές σειρές της τηλεόρασης.

Η σειρά με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τους Γιάννη Μπέζο, Βλάση Μπονάτσο και Σπύρο Παπαδόπουλου έκανε θραύση από τη συχνότητα του Mega. Μάλιστα παραμένει επίκαιρη μέχρι και σήμερα.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real Νews» μίλησε για την τότε επιτυχία. Σχολίασε μάλιστα και το πώς έζησε εκείνη όλες εκείνες τις στιγμές.

«Δεν ήταν εύκολη η εποχή εκείνη. Από τη μία υπήρχε η χαρά της δημιουργίας, η χημεία και τα γέλια με τα παιδιά και από την άλλη έπεσαν πάνω μας δυνατά οι προβολείς και ήρθε μια δημοσιότητα που με τρόμαξε πολύ. Δεν ήξερα πώς να τη διαχειριστώ. Ήταν μια τραυματική εμπειρία. Πέρασε ο καιρός και χαλάρωσα, το χάρηκα και το αγάπησα όλο αυτό, για το οποίο φυσικά είμαι ευγνώμων. Ήταν το πρώτο μεγάλο δώρο που έλαβα» απάντησε η ηθοποιός σε ερώτηαη για το τι κράτησε από τη δουλειά εκείνη.

Όσον αφορά ενδεχόμενο remake της σειράς σημείωσε:

«Πώς να γίνει χωρίς τον Βλάση; Η αλήθεια είναι πως έχουν ακόμα μεγάλο “ρεύμα”, πως τους αγαπά ο κόσμος. Δεν ξέρω τι να σου πω. Κάθε φορά λέω “Πάμε γι’ άλλα”. Μπορεί και να γίνεται, μπορεί να είναι και αδύνατον».