Κεντρικά δελτία ειδήσεων: Ποιο κέρδισε τη «μάχη» της τηλεθέασης;

Απίστευτες εικόνες κατέγραψαν οι κάμερες από το Ειρηνοδικείο Αθηνών κατά τη διάρκεια των πλειστηριασμών της Αίθουσας 7, με το οργισμένο πλήθος να προσπαθεί να λιντσάρει τις συμβολαιογράφους που συμμετείχαν στην όλη διαδικασία.

Η ρεπόρτερ του ΑΝΤ1, Φωτεινή Νάσσου, περιέγραψε όσα συνέβησαν, ενώ παραδέχτηκε πως και η ίδια δέχτηκε χτυπήματα των ΜΑΤ οι οποίοι –όπως ανέφερε χαρακτηριστικά- χτυπούσαν στα τυφλά προκειμένου να φυγαδεύσουν τις δύο γυναίκες συμβολαιογράφους που δέχτηκαν την οργή του συγκεντρωμένου πλήθους.

«Ειλικρινά δε μπορούσαμε ούτε αναπνοή να πάρουμε. Όχι μόνο εμείς αλλά και οι περισσότεροι από 1.500 πολίτες που ήρθαν εδώ, εκπρόσωποι κινημάτων, μέλη του ΠΑΜΕ οι οποίοι ήρθαν να διαδηλώσουν ενάντια στους πλειστηριασμούς. Κάποιες φορές οι αστυνομικοί χτυπούσαν με μανία, λες και αιφνιδιάστηκαν από αυτόν τον μεγάλο όγκο πολιτών που ήρθαν να διαμαρτυρηθούν. Χτυπούσαν στα τυφλά όποιον έβρισκαν μπροστά τους», είπε και συνέχισε:

«Με χτύπησαν κι εμένα στην πλάτη όπως και πολλούς συναδέλφους. Έγινε εκτεταμένη χρήση χημικών, δε μπορούσαμε να πάρουμε ανάσα».

Οι συγκλονιστικές περιγραφές για τους τραυματίες και τη μεταφοράς τους στο νοσοκομείο στο βίντεο που ακολουθεί:

Αξίζει να σημειωθεί, πως μερική ώρα πριν έγινε γνωστό πως οι δικαστικοί υπάλληλοι διακόπτουν τη διαδικασία διαμαρτυρόμενοι για τα χημικά.