Μαραγκουδάκη εναντίον Μελέτη: Ο πραγματικός λόγος που η Ελεονώρα έμεινε εκτός ΣΚΑΪ (Vid)

Στα δικαστήρια αποφάσισε να λύσει τις διαφορές της η Ελεονώρα Μελέτη με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ύστερα από την ξαφνική της απομάκρυνση από το δυναμικό του καναλιού.

Η Ελεονώρα είχε «κλείσει» με τον σταθμό να παρουσιάζει εκπομπή τη σεζόν που διανύουμε, κάτι που, όμως, δεν συνέβη καθώς οι ιθύνοντες αποφάσισαν με συνοπτικές διαδικασίες να διακόψουν τη συνεργασία τους μαζί της, παρότι γνώριζαν πως η παρουσιάστρια διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με την ίδια, αυτό της κόστισε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού λόγω της συμφωνίας που είχε με το κανάλι του Φαλήρου, είχε απορρίψει προτάσεις που είχε δεχτεί από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς πριν τη μονομερή λήξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, η Ελεονώρα είχε καταθέσει αγωγή, με την υπόθεση να φτάνει σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, παρά το γεγονός πως αργά το βράδυ της Δευτέρας ο πληρεξούσιος δικηγόρος του σταθμού επικοινώνησε με τον δικηγόρο της παρουσιάστριας, Νίκο Αγαπηνό, ζητώντας του να αναβληθεί η εκδίκαση.

Ο λόγος της επιθυμίας για αναβολή, ήταν το γεγονός πως η διευθύνων σύμβουλος του σταθμού, Εύη Κουτσαφτάκη, θέλει να συναντηθεί με την Ελεονώρα Μελέτη.

Εκείνη, όμως, αρνήθηκε την αναβολή καθώς θεώρησε πως αυτό δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια πρόφαση για να καθυστερήσει τις διαδικασίες, υποστηρίζοντας πως αν ο σταθμός ήθελε πράγματι να συναντηθεί μαζί της θα το είχε ήδη πράξει καιρό πριν και όχι την ημέρα της εκδίκασης της υπόθεσης.

Κάπως έτσι, οι δύο πλευρές συναντήθηκαν σήμερα στο δικαστήριο, με τον ΣΚΑΪ να ζητά ξανά αναβολή προκειμένου η μεταξύ τους διαμάχη να λυθεί εξωδικαστικά. Αίτημα που έγινε δεκτό από το δικαστήριο, το οποίο όρισε πως αν Μελέτη και ΣΚΑΪ δεν καταφέρουν να λύσουν τις διαφορές τους με εξωδικαστικό συμβιβασμό, το δικαστήριο θα συνεδριάσει την Τρίτη 23 Ιανουαρίου.

Η Ελεονώρα από τη μεριά της μοιάζει αποφασισμένη να διεκδικήσει μισθούς και αποζημίωση τόσο για ηθική βλάβη όσο και για ψυχική οδύνη για τον τρόπο που την αντιμετώπισε το κανάλι στο οποίο εργαζόταν…