Ο ΑΝΤ1 «χτυπά» με 6 ολοκαίνουργια προγράμματα – Τι αλλάζει από τον Ιανουάριο

Εκπλήξεις για την prime time ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, με πρώτη και καλύτερη την παρουσίαση ενός νέου ριάλιτι με πρωταγωνιστή… έναν εργένη που ψάχνει γυναίκα.

Ο λόγος για το «Βρείτε μου Γυναίκα», που σύμφωνα με το «Τηλέραμα» μοιάζει να έχει δελεάσει πολύ τους ιθύνοντες του ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού του Αμαρουσίου. Πρόκειται για ένα ριάλιτι που στόχο έχει να βρει νύφη στον εργένη πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, δίνοντας του πολλές εναλλακτικές και τη δυνατότητα να… διώχνει μία υποψήφια αγαπημένη κάθε εβδομάδα.

Στην πρεμιέρα, ο εργένης δίνει το «παρών» σε ένα πάρτι αφιερωμένο σε εκείνον προκειμένου να γνωρίσει τις γυναίκες που θα του τραβήξουν την προσοχή. Επιλέγει ποιες του αρέσουν προσφέροντας τους από ένα τριαντάφυλλο και όλα παίρνουν τον δρόμο τους.

Ο ίδιος μπορεί να βγει ατομικά ή ομαδικά ραντεβού με τις υποψήφιες νύφες μέχρι να βρει τη μία και μοναδική στην οποία θα καταλήξει να κάνει πρόταση γάμου! Κάθε φορά, όποια παίρνει το πολυπόθητο τριαντάφυλλο περνά στην επόμενη φάση.

Αξίζει, πάντως να σημειωθεί πως στην αμερικανική εκδοχή έχει τύχει ο εργένης να μην κάνει τελικά πρόταση σε καμία!

Όσο για το επικρατέστερο όνομα για την παρουσίαση; Δεν είναι άλλο από αυτό του Γρηγόρη Αρναούτογλου που πλέον έχει γίνει… πασπαρτού.

Γρηγόρης